Na lang wachten is het toch geleverd, dat is wel een pluim waard.
Een prima site, met mooie spullen tegen prima prijzen en die hun belofte nakomen. Wat wil je nog meer tegenwoordig .
Ik heb een bestelling gedaan die uit eindelijk niet geleverd kon worden,hier over diverse keren gemaild.
Het duurt dan erg lang voordat er reactie komt,ook een keer gebeld en een uur in de wacht gestaan.
Het heeft ruim twee en een halve maand geduurd voor dat het product gecrediteerd is.
Ik zou als iets niet geleverd kan worden(door wat voor oorzaak dan ook)een termijn van max 15 dagen aanhouden,en dan over gaan op creditering .
Want nu is jullie reactie ,we gaan het controleren en u kunt het verwachten binnen 5 werkdagen,en blijkt dan niet te lukken,hier wordt een klant niet blij van.
Dus snelle communicatie is gewenst en de klant niet aan het lijntje houden.
Snel en goedkoop.
Wij werden prima over de te leveren zendingen geïnformeerd. Het was nl. een super drukke tijd rond black Friday
Hallo Ilse
Sorry dat ik niet erg te spreken ben, ik heb diverse keren een mail gestuurd over het retour nemen van mijn defect geleverde hoofdtelefoon.
Hoop dat het nu snel voor elkaar komt.
Fijne feestdagen!
met vriendelijke groet,
Han Verhoeven
Deze kenmerken staan in het kwaliteitprofiel
en zit in het DNA van Koopjesdeal.
Tijdens de Sinterklaasweken kreeg ik problemen met online bestellen. De telefonische hulp was super en zeer behulpzaam. Alle tijd voor deze 86 jarige!
Goede en duidelijke artikelen en wat het meest belangrijk is,betaalbaar,goed materiaal en er wordt waar gemaakt wat er wordt aangeboden.Snelle levering.Anita Walraven Zuid-Limburg.
Een bestelling gedaan, word deze dubbel besteld. Wil je bellen om de ene te annuleren. (want 1 was genoeg). heb je 26 wachtende voor je aan de lijn, ben je eindelijk aan de beurt, verbinding verbroken!
Mails gestuurd, via fb messenger berichten gestuurd, geen reactie!
Vind alles aan deze webwinkel gewoon slecht!
Het artikel was niet wat we er van verwachte!
Bijna alles wat je besteld kun je niet terugsturen en klanten service is niet te bereiken of je moet n paar uur aan de telefoon blijven .
Dus kijk uit wat je doet bestel niks
Bij de bestelling die je plaatst , wordt je goed voor gelicht en zijn er vertragingen goed ingelicht , het is een feest om bij koopjedeal te kijken of te kopen
Mijn aankoop was prima in orde en heel makkelijk te installeren zoals in de aanbieding stond. Het was de regendouche
Was allemaal heel snel binnen,zelfs in de drukke tijd
Altijd voldaan aan de voorwaarden, nooit problemen
Mijn ervaring is super positief altijd perfecte ahandeling en verzending.
groetjes maria v kalkeren