Helaas moet ik ondanks alle vriendelijke mails en gesprekken ook melden dat een order die na een week zou worden geleverd.Pas na een email van mij,nu hopelijk na 14 dagen wordt geleverd.
Na betaling en ontvangstbevestiging dagenlang geen enkel bericht ontvangen. Na 8 dagen staat onaangekondigd de besteldienst voor dd deur. Niet te beste beurt.
Bladblazer gekocht, en prima binnen de afgesproken (overigens best wel lange) levertijd afgeleverd. Half uur plezier van gehad. Kapot! Klantenservice niet bereikbaar. “21 wachtenden voor u” en op mail wordt gewoon niet gereageerd.
Het gemakkelijk en snel overzien van gewenste artikelen.
Mijn eerste ervaring waren niet zo positief maar hebben jullie zeer goed op gelost via de chat programma,kreeg meteen nieuwe tanden borstels toegestuurd.
Heb 21 augustus 2 1 persoonsdekbed overtrekken besteld. Kreeg na zeker 3 weken wachten er 1 toegezonden. Heb gebeld gemaild gechat en gevraagd waar de andere blijft. Nu krijg ik zelfs geen antwoord meer als ik naar hun mail. Het overtrek is gewoon voorradig maar leveren ho maar. Had al eerder spullen gekocht via Koopjesdeal en dat ging altijd goed. Nee, ik koop nooit meer iets bij hun. Heel erg slecht!
2x besteld, NOOIT iets ontvangen! En wel betaald!
Tot nu toe twee maal een bestelling geplaatst en beide keren ging het niet goed; 1 keer weken te laat en de andere keer incompleet. Deze laatste keer is nog niet afgerond en het contact verloopt zeer moeizaam; telefonisch lukt het niet wegens enorme wachttijd en per mail ook na dagen nog geen reactie
Ik heb bij jullie een tapijt besteld wat super makkelijk gaat en deze kwam sneller dan verwacht en is ook nog eens mooi! In 1 keer tevreden en dat gebeurd zeker niet altijd wanneer je iets via internet besteld. Dus kortom SUPERTEVREDEN!
Tussen bestelling en levering zit een week. Retourzending is niet erg transparant en duurt ook weer enkele dagen. Betaling bij bestelling. Terugbetaling duurt enkele weken.Kortom retourzending is niet erg klantvriendelijk.
Heb bij Koopjedeal al vele producten bestelt goed dat deze betaalbaar zijn ,als ik iets zoek ga ik eerst naar jullie site dit scheelt in je portemonnee.Laatst nog 2 bed springs- gekocht goedkoop en slapen perfect en heb euro's over voor andere dingen.
Ik heb goede elvaring met u ik heb al veel besteld bij u Ik heb pas een elvaring met een bestelling die lang duurden toen heeft ik even gebeld Toen konden ze mijn bestelling niet terug vinden toen is er weer op nieuw in gevoerd maarik zou een mail krijgen en dat is niet gebeurd
3 x bestelling, snelle levering ,easy to pay
Bij alle keren dat we een bestelling geplaatst hebben bij Koopjedeal is het prima afgehandeld. Snelle levering en bij eventuele vragen snel antwoord. Koopjedeal is een aanrader!
Koopjedeal staat voor een prima Prijs/Kwaliteit. Mooi ,wisselend assortiment en prima service. Leuk om punten te kunnen sparen voor korting op de al voordelige produkten.
Met Koopjesdeal heb ik wederom de producten volgens afspraak en zonder verrassingen ontvangen.
Mijn bestelling is niet aangekomen. Ik stuur nu elke dag een e- mail, maar daar wordt niet op gereageerd. Ik geloof dat ik binnenkort maar eens Kassa of Radar in ga schakelen. Kijken of dat helpt.
Maar de lamp een solar ultra flat lamp volgens specificaties werktijd tot 20 uur bij lage helderheid dat haalt het lang na niet
Vele malen Emails gezonden waarop geen antwoord is gekomen, Na 12 dagen nog niets gehoord. Jammer! Wel reeds 85,94 euro betaalt. Is balen. Bij Postnl is ook niets binnengekomen.
Voorheen altijd op tijd .Nooit problemen gehad! Zal door de drukte komen want toen ik belde was ik no 36 in de wacht.Hoop dat het nog goedkomt
24 september een Imop gekocht (stofzuiger en dweil in 1). Nog steeds niet ontvangen. Wekelijks zit ik met ze aan de telefoon of via mail en fb contact en dan word ik weer een week aan het lijntje gehouden. Vorige week was ik er klaar mee en wilde ik mijn geld terug. Bleek dat niet te kunnen, omdat het pakket weg zou zijn uit het sorteercentrum. Het enige wat ik kon doen is het product weigeren aan de deur. Terwijl dat juist het probleem is, er komt niks aan de deur! Ik ben echt helemaal radeloos en vrees dat ik mijn geld noch product ooit zal terugkrijgen.