Mijn laatste gedane bestelling verliep geheel zoals het moe zijn.
Prima, helemaal tevreden.
Snelle levering van spullen
In eerste instantie lukte het niet om mijn bestelling te plaatsen met een korting code. na contact met koopjesdeal een nieuwe code gehad met succes. bestelling was snel geleverd binnen 2 dagen. ik ben erg bij met mijn borenset van goede kwaliteit en kan weer jaren vooruit. prima sevice en goede producten
Het is de beste site om iets snel in huis te hebben wat je op hun site ziet
Tot nu toe zeer tevreden over alle bestellingen. Netjes verpakt en altijd op tijd.
Alles goed afgewerkt en op tiijd geleverd PERFECT
Mijn ervaringen mag ik zeggen zijn zeer goed . altijd op tijd geleverd en ook de prijs kwaliteit is goed ga zo verder
Besteld en snel op de juiste plaats bezorgd. helemaal goed
Vlotte levering, duidelijke website en uitstekende kwaliteit van de produkten.
Diverse artikelen gekocht via koopjedeal en zeer zeker tot volle tevredenheid
Het brievenbuspakje werd door DPD bij het verkeerde adres bezorgd. Koopjedeal gaat hier goed en vlot achteraan en houd je op de hoogte. De bewoners waren net die week met vakantie, maar daarna was het snel opgelost.
Prima prijzen en uitstekende bezorging
Altijd leuke en praktische zaken Goede kwaliteit voor weinig knaken 'n Goed advies en vriendelijkheid En altijd bezorgd binnen korte tijd
maria van oers
Ik bekijk de advertentie van Koopjedeal regelmatig en daar vind ik af en toe leuke aanbiedingen. Alles wordt altijd keurig op tijd geleverd en de producten bevallen prima.
Na een week dragen is er al een kristal uit het armbandje verdwenen. Ben zeer teleurgesteld, het is op zich een mooie armband voor een mooie prijs maar nu is het leuke er wel vanaf
Eén en al goede recensies? Allemaal "medewerkers" en familie? Erg toevallig.
Ik ben al jaren klant van Koopjesdeal.nl omdat de service prima is, de prijs voor het product concurrerend is en het word snel geleverd.
Snelle service voor een goede koop
Na de aankoop van een artikel wat qua bestel en betaal gemak makkelijk verliep, en de levering ging ook heel snel, was het artikel toch niet wat we ervan verwachte, dus retourneren, Ook dat gaat heel gemakkelijk net als het bestellen, je vult de op de site enkele vragen in en binnen 2 werkdagen krijg je een mail met 2 bijlage één pakbon voor erbij te doen en een label om er op te plakken. Je gaat naar de dichts bijzijnde DHL en stuurt het gratis terug.