Mijn bestelling geplaats.
permanent op de hoogt gehouden over het verloop van het aflever traject. solide en afspraken nakomend
Bij de bestelling kreeg ik een tijdlijn te zien wanneer de aflevering zou plaatsvinden en daaraan gekoppeld een bevestigingsmail die pas toegezonden zou worden wanneer de bestelling het magazijn zou verlaten. Na een paar dagen tevergeefs wachten heb ik met jullie gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan en kreeg een aanvaardbare uitleg over de obstakels. Heb intussen mijn bestelling binnen gekregen en ben er zeer blij mee
Op 27 mei heb ik oordopjes besteld. Zouden op 5 juni geleverd worden. Maar niet dus. Daarna al twee keer gevraagd wanneer ze dan wel komen. Telkens beantwoord met de mededeling dat ze onderweg waren. Helaas echter nog steeds niets ontvangen.
Mijn allereerste ervaring is niet positief omdat het bestelde product nog steeds niet geleverd is.
Gelukkig was dat bij de tweede bestelling niet het geval: dan viel binnen de verwachte tijd in de brievenbus.
In een woord,Goed
Al meerdere malen iets besteld en super tevreden. Prijs kwaliteit verhouding is prima
Goede service en levering
Wij hebben al diverse malen iets besteld bij Koopjedeal. Er gaat, zoals bij elk bedrijf, natuurlijk wel eens iets mis wat de levertijd betreft maar dat wordt altijd netjes opgelost.
De producten voldoen aan de verwachtingen.
Deze site is een absolute aanrader voor wie voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten.
De door mij geplaatste bestellingen werden altijd snel, binnen de aangegeven levertijd, geleverd. De produc- ten hadden altijd de aangegeven en beschreven kwaliteit.
Als de levering langer duurt als dat aangegeven is zou het fijn zijn om even een mailtje te krijgen hierover.
Al diverse malen wat gekocht. Altijd verrassend wat het aanbod is. Bestellen betalen en verzenden is altijd goed gegaan.
Ik was al een paar x gewezen om op Koopjes deal te gaan kijken en uiteindelijk heb ik het gedaan en ik werd inderdaad ook enthousiast en wanneer ik iets wil aanschaffen kijk ik eerst op Koopjesdeal of het daar te koop is en tot nu toe zijn de producten middelmatig tot zeer goed en de prijzen niet duur, de levering vlotjes. Ja, ik ben zeer tevreden.
Over het algemeen gaat alles goed. Mocht er een product niet (meer) zijn dan kijkt men naar een alternatief voor jou. Ook als het niet mocht zijn wat je wilt is retourneren geen probleem.
Snelle levering, prima prijzen.
Als iets vertraging heeft, hoor je het meteen.
Het bandje van mijn Bluetooth Smartwatch Activity Tracker ging na 10 maanden stuk (afgebroken bij de sluiting). Ik kreeg zonder problemen een nieuwe tracker van Koopjedeal.
Echter dit bandje ging na 11 maanden op exact dezelfde wijze stuk (gebruik is normaal). Na herhaalde communicatie met Koopjedeal geven zij geen nieuwe. Ze gaan uit van de garantie van de eerste tracker. Dit product is echt ondeugdelijk en koopjedael neemt haar verantwoording niet
Oordopjes besteld, bevestiging alles gekregen. In de mail stond afgeleverd 27 mei niks ontvangen.
Mail gestuurd binnen 2 dagen zal ik bericht krijgen, geen reactie. nadien reageren ze niet meer op de mail.
Na de bestelling op 2e Pinksterdag helemaal afgerond is en afgesloten. Krijg je per email de bevestiging van mijn aankoop. Direct daarna een email met de mededeling dat verzending op beide pinksterdagen gratis is met de bijgevoegde kortingscode. Dus voor mij te laat. Een onbevredigend verhaal.
Alles perfect geregeld
Al herhaaldelijk spullen gekocht bij Ilse en elke keer goed geleverd en prima kwaliteit. Veel mooie aanbiedingen.