Was iets vertraging met levering maar netjes op de hoogte gebracht en week later bezorgt top?
Super snel geleverd voor een super prijs. Veel plezier van gehad en van wat er nog komen gaat.
Was nogal terughoudend over de artikelen in de acties, maar ik ben blij verrast
Is gewoon een goede kwaliteit in verhouding tot de prijs
Bij vragen via mail bijna direct antwoord van de klantenservice, ook prima
Levering ook uitstekend verlopen .
Kortom, geen klachten over de order en de levering
Bonsai ontvangen geen xxl maar een mini bonsai net 14 dagen in huis en de bladeren vallen er vanaf
Het bestelde artikel was goed.
Het is uitstekend om hier iets te bestellen.
Je ontvangt het artikel razend snel.
Daarom beveel ik deze webshop aan met een 10.
Zeer te vreden over mijn bestelling tandenborstels.
Ik heb enige tijd geleden gordijnen besteld. Mooie verduisterende gordijnen. Je kon in het keuze menu een kleur aangeven. De kleur op de foto was grijs en veranderde niet als je een andere kleur dan grijs selecteerde. Ik koos de kleur mint, een pastel kleur. Helaas kreeg de kleur gras groen binnen met op de verpakking vermeld, de kleur mint. Gebeld met de klantenservice, dat dit geen mint was. vriendelijke jongen man gesproken, die mij verzocht om foto’s door te sturen en aan de hand daarvan zou ik een retoursticker toegezonden krijgen. De retour sticker zou gratis retourneren zijn of een retour sticker waar je €8,- aan verzendkosten moet bij betalen, naar gelang hun beoordeling.
Na een paar dagen wachten kreeg ik een email van iemand anders van het bedrijf, met een link van het artikel, als je de link opende, dat je wel degelijk kon zien dat de kleur mint, gras groen was op de foto. En de tekst was nog steeds mint. Die link was overigens nieuw voor mij want het had een hele andere layout dan wat er toen op de website stond. Maar goed ik heb het artikel geretourneerd met de daarbijbehorende €8,- aan verzendkosten. Ik heb geen zin om een discussie aan te gaan met een filiaal die zijn winstoogmerk haalt uit verzendkosten. Ik had een boze mail klaar staan, maar bij nader in zien, wil ik niks meer met dit bedrijf te maken hebben.
Hier een paar tips:
1. Als je een kleur vermeld dan graag ook de kleur leveren, dus mint is geen grasgroen. ( ik werk met kleurkaarten, dus ik weet heel goed wat mint is en wat niet)
2. Het lijkt mij dat als je een artikel of product vertegenwoordigt dat je openminded en service gericht te werk gaat en geen discussie gaat voeren aan de hand van het gelijk of ongelijk hebben mbt. kleur etc.
We werken niet in de politiek.
3. Het ergste vind ik nog dat je €8,- moet betalen voor iets wat niet correct benoemd wordt in de omschrijving, dit is een fout van het opmaken van de webpagina. Check je artikel en productinformatie voordat je het publiceert in je webwinkel.
4. Een cursus klant vriendelijkheid zou geen slechte investering zijn. Niks ten nadele van de eerste jongeman, maar helaas zijn ze daar niet allemaal zo.
Perfect ; besteld en geleverd op de afgesproken tijd.
Vorige zomer bestelde ik het nostalgisch tuinbankje. Een lang verhaal kort: ik betaalde direct,maar na wat heen en weer gemail, bleek tenslotte dat jullie failliet waren. Weg geld. Tot mijn verbazing zie ik nu in jullie advertentie het zelfde bankje weer aangeboden. Komt het bankje nu alsnog? Ik ben benieuwd!
Ik was huiverig, om nog bestellingen te doen bij Koopjedeal. Waarom? Omdat een faillissement vaak je goede naam verpest. Maar toch bleef / blijft Koopjedeal goede aanbiedingen publiceren. Mijn ervaring nadat ik toch maar weer wat ben gaan bestellen is prima. Ik ben uitermate tevreden over de bestellingsafhandeling en ook over de leveringen. Ga zo door, Koopjedeal. Dan hoor je nog van me.
Een set van hoeslakens besteld. Vlot in huis, binnen een paar dagen. Voldoen aan beschrijving en dus goede kwaliteit. Een goede koop.
De twee ledlampen met bewegingsmelder, die ik had besteld zijn super! Vooral erg fijn in de garage, waar ik nu een lichtje heb bij binnenkomst.
De bestelling werd snel geleverd en alles was goed ingepakt.
Contact met de klantenservice ook heel prettig.
Kortom: voor herhaling vatbaar!
Geheel conform afspraak geleverd binnen de afgesproken termijn en keurig aan huis en gemonteerd. Prima boxspring voor een meer dan nette prijs. Een aanrader!
Mijn aanschaf van scheermesjes bij koopjedeal is glad verlopen: bestellen was makkelijk en ik kreeg het pakje vlot en vertrouwenwekkend thuis bezorgd. Een volgende pakkans van 100% laat ik niet zo maar voorbij gaan!
Wij zijn heel tevreden.
Op 14-1 bestelde stoomreiniger ontvangen. Direct uitgeprobeerd. Wat er ook gebeurde geen stoom. Wel een heet apparaat. Gevraagd hoe dit op te lossen. kreeg mail met daarin opdracht foto's te maken zodat kon worden vastgesteld wat er aan de hand is. Op 18 -1 toch bericht gekregen dat het doorgezet is naar de leverancier. Sindsdien is het muisstil.
Nu maar de stoomreiniger op mijn eigen kosten terugsturen.
Het was eenmalige aankoop bij Koopjedeal.nl.
Altijd mooi op tijd gekregen wat ik besteld had.
Koopjedeal.nl is voor ons nummer één een zeer goede service geven aan welke dag het komt,en als het niet naar wens is,is ruilen of terug doen geen probleem.
Dus koop je spulletjes bij Koopjedeal.nl
vriendelijke groet A.Jansen
Voor mijn vrouw en voor mezelf heb ik enige weken geleden bij u "mooie" leren handschoenen gekocht.
Na een paar keer dragen zowel door mij als door mijn vrouw gingen van ons beiden de binnenvoering ervan rafelen en liet het stiksel los. Onze conclusie is, dat wi
handschoenen van inferieure kwaliteit hebben gekocht, die de prijs niet waard waren.