Ondanks dat ik kleine bestellingen plaats worden deze direct verwerkt en goed geleverd, ook de betalingskeuze is heel prima en goed geregeld, vaak is dat bij anderen anders, petje af!
Zeer goede ervaring met bestellen en leveren, geen flauwe kul, maar woorden maar daden!
Koop regelmatig bij koopjedeal, en altijd goede prijs/kwaliteit. Wat ook top is aan deze webwinkel is het puntenspaarsysteem waarmee je nog bijkomend korting kan hebben op de reeds lage prijzen. Zeker een aanrader
Zelden zo makkelijk kunnen kopen, Zonder de deur uit te lopen. Heerlijk, eerlijk en vertrouwd, zonder enig voorbehoud!
De producten die ik reeds gekocht heb, daar geniet ik nog dagelijks van! De mooie palmen heb nu wel naar binnen gebracht, omdat ik er ook binnen van kan genieten!
Gemak,snel en als ik er niet uitkom per telefoon vriendellijk en behulpzaam. Vr.gr.
Ik heb 6 kant en klaar overgordijnen gekocht voor een superlage prijs had ze binnen 4 dagen binnen. Ze waren keurig verpakt incl haken een mooie kleur Wine. Ik had ook nog punten die ik kon verrekenen waardoor ik nu voor €43 overgordijnen heb hangen over een breedte van 6 meter. Met r gr Thea van der Doorn
Bij de door ons tot nu toe gedane bestellingen hebben we nooit problemen ondervonden. Wanneer een artikel niet op de afgesproken datum geleverd kan worden, wordt dit gecommuniceerd en aangegeven wanneer wel.
Regelmatig kocht ik aanbiedingen van Koopjedeal. Afhandeling is correct en transparant. Eén keer ging het fout; iets was niet meer leverbaar. Even gebeld en mijn geld was terug! Zo hoort dat. Van te alte aflevering door externe oorzaken werd ik op tijd op de hoogte gesteld. Prima winkel, aanrader!
Jullie hebben altijd zeer veel producten te koop En ook nog eens voordelig ook nog. In een woord super
Het enigste is als je wat besteld dan heb een keuze nummer maar dat vergeet je wel eens of je bent met kwijt, dan krijg geen korting op dat artikel en vind ik wel eens jammer is daar niks aan te doen.
IK heb alleen maar prima ervaringen met Koopjesdeals. Accurate afhandeling .Prijs/kwaliteit altijd naar wens .Eventuele retourzending altijd naar wens afgehandeld
Heb met jullie fijne ervaring, ook via de scheht en korecte afhandeling.
Zeer leuke aanbiedingen en goedkoop , altijd een mooi pagina in de krant met veel verschillende leuke dingen vlotte levering , een goede aanbeveling .
Positieve ervaringen, niks mis mee.
Snel simpel en goed
Ik ben zeer tevreden met vlotte levering
Over de aanschaf van een tas was ik niet zo tevreden.Bij eerste gebruik direkt kapot. Afhandeling zonder problemen, goed opgelost! Ik heb al redelijk wat via koopjedeal aangeschaft: bezorging goed, kwaliteit goed, kortom een 8.
Ben erg tevreden met de geleverde bestellingen snelle levering goede producten. ga zo door ik vind het zeer goed
De bestelling wordt prima en snel berzorgt en heel goed verpakt aangeleverd. Alleen de bestelgegevens verloopt soms een beetje moeizaam.