Bij Koop Je Deal een snelle en correcte levering van de aangekochte goederen! Betrouwbaar en een grote variatie aanbiedingen! Zeer de moeite waard!
Teleurstellend dat er niet wordt geantwoord op een normale vraag. Op uw aanbieding van een poloshirt van 1 en 1 gratis, had ik de vraag gesteld of ik een andere kleur kon bestellen via de mail.
Na een totaal ander product te hebben gekregen dan besteld direct contact gezocht met koopjedeal. Na zeer vriendelijk te woord zijn gestaan en een oplossing hiervoor gekregen te hebben, heb ik uiteindelijk een zeer tevreden gevoel over Koopjedeal.
Hartelijk dank voor deze service!
De bestelling gaat over het algemeen goed. Als er iets mis gaat komt U er niet op terug. Dat kunt U verbeteren.
Koopjedeal is een prachtige webshop met een uniek assortiment, zeer concurrerende prijzen en een prima afleveringssysteem! Kortom: een aanrader!
Doe het niet
Ik kan alleen maar waarschuwen niet te kopen bij koopjedeal.nl. Op 23 april een bestelling gedaan. In twee dozen bestelling gekregen. Het ene product was niet compleet, van de andere drie (dezelfde) producten kreeg ik een ander (goedkoper) product. Op 30-4 retour gestuurd in dezelfde twee dozen. Op 11-5 krijg ik een creditnota voor 1 product. Vandaag 29-5! zit ik nog steeds te wachten op de rest van mijn geld (ongeveer €84). Op verschillende manieren contact gezocht (telefoon, chat, mail). Ik krijg alleen maar het bericht onze administratie crediteert het bedrag. Maar dit gebeurt dus niet. Nooit meer koopjedeal
Ik bestelde twee tuinbankjes. De levering liet geruime tijd op zich wachten maar daarvan werd ik steeds keurig op de hoogte gesteld. Uiteindelijk arriveerde de bestelling. Mijn man en ik monteerden 1 bankje maar dat viel ons erg tegen. Wat klein en ielig en dusdanig dat wij het tweede bankje graag willen retourneren en ons geld terug ontvangen. Helaas, ik kan nergens vinden hoe ik dit moet aanpakken en het telefoonnummer dat op het pakket vermeld staat, geeft geen gehoor. (010-2269110) Wat nu te doen/
Snelle levering, telefonisch goed bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam
3 weken geleden plaatsten wij een bestelling voor 2 dekbedden. Beloofde levering binnen 5 dagen. Nu ruim 14 dagen later nog niets geleverd. Wij ontvingen een week na plaatsing van de order wel een berichtje dat levering met zo'n 5 dagen vertraagd is. Helaas deze belofte is dus niet gerealiseerd.
Bij koopjedeal profiteer je van extreem hoge kortingen. De levering vindt snel plaats zodat je spoedig over je product kunt beschikken
Tot op heden nooit iets verkeerd ontdekt bij levering en verzending. Koopje-deal is dus mijn favoriet voor mobiel winkelen!
Na een parasol besteld te hebben (12 mei j.l.) niets meer gehoord ook niet na tweemaal telefonisch contact,zonder enige aankondiging lag de zware doos in de carport.zelfs geen briefje in de bus,,matige service!
Snel bestellen super snel in huis materialen goede kwaliteit een site die altijd de moeite waard is
Ik ben tot nu toe erg tevreden dus hoef ik er verder niets aan toe te voegen
We hebben positieve ervaringen opgedaan met Koopjedeal. Snel en efficient geleverd, tegen acceptabele prijzen en een leuk spaarsysteem.
Ik bestelde op 24 mei j.l. n.a.v. een aanbieding in de krant een parasol voor 69,99 euro Een dag later staat de zelfde parasol bij Koopjedeal in de zelfde krant voor 59,99! Dat vind ik niet leuk!
Ik bestel met regelmaat iets bij koopjedeal en heb alleen maar goede ervaringen. Ook wat betreft retour zendingen en contacten met de service afdelingen.
Snel besteld, beresnel geleverd. Hulde!
Tot nu toe goede ervaring bij de aankoop van het een en ander. De mail noopt altijd tot een even kijken.
Snel is geleverd!