Koopjedeal.nl reviews

Lid

Albert
05-03-2019

Retourzending

Probeer al dagenlang een pakket terug te sturen, maar dat lukt dus niet. De op de website vermelde pagina voor retourzendingen werkt al een week niet. Heb vervolgens een vragenlijst gekregen. Deze ingevuld en teruggestuurd. Daarna niks meer gehoord. Waardeloos!

Ingrid
04-03-2019

Artikel langer onderweg dan gezegd

Afgelopen vrijdag artikel besteld, zou zaterdag geleverd worden. Nu nog niets gehoord, zelfs geen bericht waar de zending is. Via track and trace vind ik ook niks, helaas moet je van tevoren betalen. Verder laatst de boxershorts besteld, van Pierre Jardin, deze vallen erg tegen en erg klein uit. Volgens mijn partner. En je mag ze niet retour zenden, dus duidelijk een miskoop van 20 euro. Jammer.

Jan

Variatie doet kopen

Ik sta versteld van het enorm gevarieerde aanbod dat Koopjesdeal dagelijks wet te presenteren.

Omdat ik dagelijks ook de advertenties in mijn dagblad zie lees ik niet de vele mails. Ietwat opdringerig werd ik daar op aangesproken.

Dick

Koopjedeal voor iedereen.

Wij maken regelmatig gebruik en zijn zeer tevreden met koopjedeal.

Hans

Niet duur,engeen gedoe!

Eigenlijk maar 1woord PRIMA!

Toon

Een klacht, wat is dat

Nog nooit een klacht gehad, dus kan ik hierover geen mening geven.

Johannes
03-03-2019

Mooie goederen

Echt goede kwaliteit/prijs verhouding.

Hans
03-03-2019

Vlot geleverd.

Na besteld te hebben werd er vlot geleverd.

Alleen geen bevestiging wanneer de levering via Post NL plaats zou vinden Dit was in de mail wel verteld. Was wel sneller dan verwacht, maar geen track & trace dus.

Maaike
02-03-2019

Erg tevreden

Erg duidelijke info over de status van je bestelling. Producten zijn ook goed. Kortom, tevreden klant☺️

Jan
01-03-2019

Afwerking klacht

Koopjedeal heeft op een voortreffelijke wijze een klacht opgelost. Van een aanbieding werkt een product niet volgens verwachting en is in overleg met Koopjedeal teruggestuurd. Omdat het gekochte apparaat niet meer voorhanden was hebben zij in overleg met mij een alternatief gestuurd. Het vervangende apparaat was iets duurder maar ik heb niets extra's moeten betalen.

Tanja
01-03-2019

Beloftes worden nagekomen

Het is eenvoudig om artikelen te bestellen. Altijd goede kwaliteit. En het spaarsysteem zorgt vaak voor leuke kortingen. Heel tevreden.

Hannie

Echte koopjes.

Vier keer een bestelling gedaan.Alles goed en netjes bezorgd.Ook artikelen voldeden aan de verwachting.

Marian
28-02-2019

Een scherpere deal kun je niet maken!

Merendeel bestellingen correct bezorgd. Een keer een niet besteld product gekregen maar retourneren verliep volgens afspraak. Probleem werd dus keurig opgelost.

Ton
28-02-2019

Wat goed is moet je goed laten

Vriendelijk en bevlogen mensen die het beste met je voor hebben

Harrie

Geloofwaardig

Heb al een paar maal een bestelling gedaan via Koopjedeal en ben hierover zeer tevreden. Snelle afhandeling en je weet wanneer het bestelde wordt afgeleverd. Ga zo door!

Rien

Snel en volgens afspraak

De keus is groot en via de mail altijd als eerste op de hoogte van de aanbiedingen. Zeer goede ervaring met snelle en accurate levering. Ook in het enkele geval dat er iets terug gaat staat in "no-time" het geld weer op je rekening.

Jacques

Concurrerende webside

Al diverse malen aankopen gedaan via Koopjedeal en in 90% van de gevallen tot tevredenheid, snel besteld en snel geleverd en in 9 van de 10 gevallen tegen een concurrerende prijs t.o.v. andere webwinkels

Gilbert

Alles intresant

Levertijd laat dikwijls te wensen over

Phil

TopSite

Great Prices, Quality Products, Speedy Delivery , friendly advise and service,. Just Top.

Ria

Niet kopen

Zojuist de Sago palmbomen ontvangen die worden omschreven als schitterende XL palmbomen met een schitterende kroon vol met blad en een hoogte van 50-60 cm.

Niets in minder waar, enkele miezerige, weliswaar groene takken, met een hoogte van maximaal 30 cm.

Niet doen dus!