Al veel gekocht de laatste maand is reuze aantrekkelijk en goede service
Heb nu al verschillende keren wat besteld en steeds een snelle levering
Ik heb al veel besteld ik ben zeer tevreden word altijd netjes bezorgik raad het ieder een aan mij zoon heeft nu een bockspringbed gekocht is zeer tevreden
Heb een heel goeie ervaring met koopjedeal.nl na het failliesement vind dat ze een hele goeie service hebben en goeie aanbiedingen.
Valt veel over te vertellen ,maar de service en de goede kwaliteit springen eruit
Meermaals spullen gekocht met een 50-80% korting. Vlot geleverd. Geen rotzooi of andere twijfelachtige producten. Nee gewoon puur voordeel zonder dat je meteen voor jaren moet inkopen. Ja, ik koop hier vaker en ben dit ook van plan te gaan als goed en goedkoop nog steeds zo kunnen samengaan.
Goed product, op tijd bezorgd, aanbevolen dus.
Ik heb compressiekousen gekocht en deze waren snel geleverd.
Goede ervaring.
Een aanrader.
2 producten besteld die snel en keurig geleverd werden. Producten zelf beantwoorden aan mijn verwachtingen.
Ik ben zeer tevreden en zal zeker nog meer bestellen.
De overcorrecties bevallen niet. Ik kreeg juist klachten aan andere tenen.
Ik ben nu al enige jaren klant bij koopjedeal en al vaak een vette aanbieding gescoord!
Altijd tevreden, goeie service, geen gezeik, koopjedeall doet wat het beloofd!
Snel en makkelijk, overzichtelijk, klantgericht en goeie, vlotte maar vriendelijke afhandeling!
Raad iedereen aan elke dag even een kijkje te nemen op deze geweldige site boordevol vette en strakke aanbiedingen!
Prima strak gecoördineerd. Opgegeven tijdlijn was goed te volgen
Groet
Jeannette
Drama, dramatisch erg slecht
Het is een ideaal ding om al je pasjes in te doen en zeer overzichtelijk het juiste pasje eruit te zoeken.
Ik ben er blij mee.en de tweede heb ik cadeau gedaan. Was mijn eerste aankoop.misschien volgen er meer.
Ik heb meerdere items besteld waaronder inlegzolen, beddengoed, een ding om de voorruit van de auto niet te laten bevriezen en sloffen.
De sloffen zijn oké (Travelin sloffen) maar de rest stelt niet veel voor. Slechte kwaliteit.
De levering is prima, snel en alles goed verpakt.
Ik heb verschillende dingen gekocht , en ondanks de afgelopen perikelen met koopjedeal geen problemen ondervonden.
Al meerdere hele prettige ervaringen bij koopjesdeal.nl! Mooie gordijnen gekocht met bijna 90%(!) korting en van degelijke kwaliteit en naar de verwachte kleur! Zeer tevreden.
Ben er blij mee met mijn aankoop, snel en goed geleverd.
Goede levering en afhandeling.
Al na twee maal dragen kapot