Twee gevulde gereedschapskoffers gekocht.
Degelijk gereedschap
4 bestellingen gedaan en bij 3 is er iets fout gelopen of had ik een opmerking.
Bij 1 zeer snel opgelost.
Bij de opmerking nooit antwoord gekregen
Bij andere klacht nu al 2 maal mail gestuurd maar is nog steeds niet opgelost.
Voor mij dus voorlopig geen aankopen meer
Al een aantal keren iets besteld via koopjedeal. O.a. eettafel, salontafel en stoelen.En een aantal kleinere dingen. Alles snel geleverd en van goede kwaliteit en een goede prijs. Zeker aan te raden.
Bestelling, levering ging soepel, verwachtingen werden waargemaakt
Diverse bestellingen onlangs gedaan bij Koopjedeal die weer snel en prima geleverd werden!
Kopen via Koopjedeal gaat goed. Koop wordt netjes afgehandeld en snel geleverd.
Kortom ik ben tevreden.
Via een advertentie van koopjedeal een "partylight" (glazen kubus) gekocht met 9 theelichtjes. Het geheel was goed verpakt in een doos met de nodige opmerkingen "pas op, breekbaar, deze kant boven
etc ". Echter om deze door zat een plastic zak met daarop de adressering. Gevolg. de bestelde glazen kubus was een beschadigd bouwpakket geworden. Na contact kregen we direct ons geld terug en de beschadigde kubus hoefde niet terug.
Tot tweeter toe het verkeerde hoesje in de brievenbus
Wat ik tot op heden besteld heb op koopjedeal is goed afgehandeld. Uitstekende prijs/service verhouding.
Snelle correcte levering. Goed verpakt en waar voor je geld.
Snelle levering; precies wat men belooft.
Bestelling geplaatst, op tijd geleverd. Een goed product.
Wat ik tot nu toe heb gekocht bij koopjesdeal was van prima kwaliteit en een snelle levering
Tijdje terug had ik wat spullen bestelt bij koopjedeal, helaas ging 1 van de producten kapot. Koopjedeal was heel vriendelijk en stuurde mij me aankoop geld terug.
Ook voor vervanging van het product was ik extreem tevreden met de hulp die zij boden over de vragen die ik had.
Koopje deal vind ik een goede website om je spulletjes bij de kopen en zou het ook zeker aanraden
Product voldoet. Was we l wat vies maar kon gemakkelijk gereinigd worden. Voor pakweg een kwart van de prijs wat je er elders voor betaald nem ik er blij mee.
Meer dan genoeg opzetborstels voor een mooi prijsje - voorlopig hoef ik er geen meer aan te schaffen
Ik heb een mooi dekbedovertrek besteld via koopjesdeal.nl.
Deze was snel bezorgd ondanks de feestdagen drukte! De dekbedovertrek slaapt heerlijk zacht en de kleur is precies wat ik verwachte.
De bestelling was makkelijk geplaatst, en snel geleverd.
Ik had eerder al gereageerd op het feit dat we via Koopjedeal aanmaningen krijgen van Afterpay inzake een aankoop van een andere klant waarbij Koopjedeal.nl ons E-mailadres heeft opgegeven en wij dit reeds meerdere malen hebben gemaild. Wanneer wordt dit opgelost?
Vlotte levering, gewoon in orde.