Koopjedeal.nl reviews

Lid

Feike
06-01-2016

5 Pack led lampen

Ik heb oktober 2015 ( 4 maanden geleden ) 1 set ledlampen gekocht met z.g 20.000 brand-uren

Van de 4 die ik in gebruik heb in m,n kantoor zijn er al 2 stuk .

Dit zijn nog GEEN 1000 uren !

Dus dit is zeer waarschijnlijk een miskoop / misproductie .

Het meest kwalijke van deze mensen van koopjesdeal vind ik : ze reageren helemaal niet op de mail , en telefonisch krijg je ze niet te pakken .

Dus goedkoop is duurkoop en veel ergernis , want ik stond net op het punt om nog een paar sets te kopen .

Maar nou stond er opeens bij dat ze uitverkocht zijn . ?

Oppassen om met deze mensen handel te doen .

John
05-01-2016

Ze doen goed werk bij Koopjedeal

ik heb al heel wat keren bij Koopjedeal gekocht en altijd werden de bestellingen goed en tijdig geleverd.

Over de kwaliteit kan ik kort zijn: die voldoet in het algemeen goed als je er maar rekening mee houdt dat de prijs altijd veel lager ligt dan normaal. En dus mag je er ook minder van verwachten dan wanneer je veel geld betaalt.

Iedereen kan bijvoorbeeld op z'n klompen aanvoelen dat een smarthorloge van 70 euro minder voldoet dan eentje van 500 euro.

Karel
05-01-2016

Prima bedrijf!

Koopjedeal zelf is een prima bedrijf. Daar is niks mis mee. Ze handelen hun orders netjes en correct af.

De kwaliteit van sommige producten? Tsja, dat kan natuurlijk soms minder zijn als gehoopt of verwacht. Wellicht is het voor iedereen aan te raden eerst op reviews over het product te googlen alvorens tot aanschaf over te gaan. Dat voorkomt wellicht teleurstellingen, maar met het bedrijf zelf is niks mis mee!

Arie Hendrik
03-01-2016

Waardering.

Mijn vele ervaringen met Koopjesdeal wil ik onderstaand gaarne samenvatten.

In de loop van het jaar een groot aantal bestellingen geplaatst bij Koopjedeal. De afhandelingen daarvan, alsmede de kwalfeit van de geleverde artikelen waren zonder uitzondering bijzonder correct. Ook de service liet niets te wensen over. Retourzending en restitutie vormden eveneens geen enkel probleem.

Niets dan lof voor de organisatie van Koopjedeal.

A.H. Zalm

Wim
31-12-2015

Niet goed werkende cam

cam werkte niet goed. gemaild en gebeld naar koopjedeal. ik had weinig vertrouwen in goede oplossing.

Ook contact gehad met producent cam, en vertelde dat dit een probleem zou kunnen worden met koopjedeal. Wat blijkt: binnen 10 dagen nieuwe cam toegestuurd gekregen door koopjedeal! Fantastische service!

Producent product had dus duidelijk ongelijk!

Magdalena
23-12-2015

Airfryer Deluxe van Moa Design

Airfryer Deluxe van Moa Design heb ik ontvangen bij mij thuis via bestelling

online koopjedeal .

KLEIN FORMAAT BINNENPAN NIET GELEVERD !

ONLINE STAAT: Geleverd met 2 formaten

binnenpannen.

2x email gestuurd naar KOOPJEDEAL

het antwoord = Hartelijk dank voor uw bericht.

Het kleine formaat binnenpan wordt uiterlijk dinsdag bij u geleverd.

Onze excuses voor het ongemak!

TOT OP HEDEN NOG STEEDS NIETS GELEVERD .

mijn besluit = VEEL WOORDEN , ZONDER DADEN !

Gerard
22-12-2015

Brengt nog eens extra BTW in rekening

Bij afrekenen blijkt dat de BTW er nog bij komt. Dat is strafbaar omdat er vanuit gegaan mag worden dat er aan particulieren verkocht wordt. Dan moet de BTW in de prijs zitten. Ook wordt pas bij afrekenen bekend wat de verzendkosten zijn. Al met al, op z'n minst een bedenkelijke verkoopstrategie.

Ruud
19-12-2015

Goedkoop is toch altijd duurkoop

Opzetborstels voor electrische tandenborstel werken niet meer na een aantal keren gebruikt te zijn.

Radardetecor alleen te gebruiken voor vaste flitspalen en niet voor mobiele snelheidscontroles, terwijl dit wel wordt aangegeven in de advertentie.

Ger
01-12-2015

Spullen van slechte kwaliteit

Memory zooltjes na 3 dagen helemaal plat,rommel.

Gereedschapskoffer van € 89.- moet van chroomvanadium zijn.

Bij de eerste schroef gelijk de pozidrive kop stuk. ROMMEL !

En nog meer goedkope ROMMEL !

Geert
21-11-2015

Goedkoop maar slechte kwaliteit

douchewisser voor in douche: blijft niet hangen

echte apple oortjes: niet waar storen (teruggestuurd)

batterijen Duracell: gaan zeer snel leeg

niet doen

Ben rys
29-10-2015

Luxe Hotel Linnen dekbedovertrekken

Deze dekbedovertrek bleek van een soort plastic gemaakt te zijn. Na 1 keer wassen en een poging tot strijken smolt het dekbed aan de strijkbout en strijkplank vast.

Koopjedeal wijst alle verantwoordelijkheid af. Ze moeten natuurlijk er anders teveel terughalen.

Het is gewoon Chinees spul van inferieure kwaliteit.

Ik koop niets meer bij deze firma

Loes Dorenbos
28-10-2015

Inlegzool al na een keer niet meer bruikbaar

Bij Koopjedeal heb ik 2 paar inlegzolen (Orthopedische memory foam) besteld voor € 4,95. De korting bedroeg maar liefst 83%. De levering en communicatie met Koopjedeal was perfect. Snelle bevestiging en zeer snelle levering. De kwaliteit van de inlegzolen is echter zo slecht, dat ik € 4,95 nog te duur vindt. Het betreft een soort piepschuim, heel erg dun. Na een keer erop lopen, was het zooltje al verkreukeld. Toen ik een tweede paar wilde pakken, scheurde deze direct af. Al met al een echte miskoop, maar zoals zo vaak gezegd wordt "Lijkt het te mooi om waar te zijn, dan is het ook zo". Weggegooid geld dus.

Romani

Dekbed 4 seizoenen

Dekbed ziet er goed uit, tja die adviesprijs slaat natuurlijk nergens op, van 119 voor 29! Dus dat soort kreten kunnen ze beter achterwege laten. Gewoon zeggen de goedkoopste aanbieding zonder al die belachelijke korting voldoet beter dan al die kreten!

Immela
27-10-2015

Er wordt altijd een oplossing gezocht.

Ik heb al verschillende producten gekocht en daar zaten ook miskopen bij. Na contact is het altijd goed opgelost. Dus als ik lees dat er iets niet goed is, vraag ik mij af of ze contact hebben gezocht. Zo niet, dan is er niets te klagen.

Wa

Snel en goed verzorgd

Dekbed snel binnen, goede service,niks te klagen! Prima dekbedden. Ja die adviesprijs moet je met een korreltje zout nemen,ze staan overal te koop voor 39,95. , maar desalniettemin zijn ze wel de goedkoopste en met 10 % welkomstkorting gratis bezorgd. Ik ben een heel tevreden klant .

Gerda Hofsink
26-10-2015

Begin te twijfelen over koopjedeal.

Ik heb een goede ervaring met twee bestellingen, maar nu met de derde bestelling ben ik minder tevreden. Pakketje wordt maar niet opgestuurd, ondanks toezegging bij live chat. Ik ontvang geen traceercode, geen mail met de stand van zaken. Ik vind het dit keer dus erg vervelend gaan

Romani
25-10-2015

4 seizoenendekbed besteld

Ik heb gisteren de dekbedden besteld uit de telegraaf voordat ik al de slechte recencies had gelezen. Nou hoop ik maar dat mijn bestelling goed wordt bezorgd. Ik zal dus mijn ervaring hier met dit forum delen,

Mady
19-10-2015

Slechte kwaliteit en dagelijkse spamirritatie

Rugband goed geleverd. Kwaliteit hopeloos. Meer wurgband eigenlijk die na een dag al gescheurd was. Erger nog de dagelijkse kooojesmails ondanks dagelijks uitschrijven. Begrijp niet dat betrouwbare dagbladen adverteren met deze oplichters. Dat zette ons op het verkeerde been. Na bovenstaande reacties gaan we geen energie stoppen in contact met koopjedeal en dat is precies wat ze willen. Snel geld verdienen en na tijdje onder andere nasm weer opnieuw iedereen belazeren. Nederlanders zijn uit op koopjes dus goed doelwit voor dit soort bedrijven.

M. Ham
19-10-2015

Slechte kwaliteit en spam waar je niet van af komt

Rugband besteld die op tijd werd geleverd. Zag er niet echt luxe uit. Mijn man is zeer slank en verdroeg de wurgband een dag. Daarna was het stiksel al gescheurd. Prutkwaliteit. Nog erger is de dagelijkse mail waarvoor je je kunt uitschrijven. Maar toch blijven we dagelijks hun mails ontvangen. Heb nu spamfilter in mail gezet. Onvoorstelbaar dat goede dagbladen advertenties plaatsen van deze oplichters.

Ellen
17-10-2015

Retourzending gedaan 3 weken geleden maar mijn geld nog niet ontvangen!

Waarom duurt het zo lang dat je je geld terug krijgt!