Naar mijn mening is de beste manier om Koopjedeal te omschrijven: " ZORGVULDIG". Zorgvuldig in -communicatie; -informatie; -levering; -klachtenafhandeling. Kortom een bedrijf waar je prima zaken mee kunt doen.
Wat je ook koopt via Koopjedeal, je krijgt de beste service, de beste prijs en de beste kwaliteit!
Al mijn bestellingen zonder klachten ontvangen.En was een bestelling niet wat ik verwachte,was het makkelijk terug te sturen en geld zonder gezeur retour.
Ik koop al lang via Social Deal en mijn ervaringen bij jullie zi8jn positieve ervaringen! De assortiment is uitgebreid en divers!
In de loop der jaren al heel wat bestellingen gedaan. Nog nooit problemen ondervonden.
Ben zeer tevreden over Koopjesdail!
Ik heb een keer verkeerde printerinkt besteld en al open gemaakt en toen ik het vertelde tegen de klantenservice, mocht ik het gewoon terug sturen en kreeg de printerinkt die in mijn printer kon.helemaal super!
Verder alles wat ik tot nu besteld heb, is naar alle tevredenheid opgestuurd!
Bijzondere artikelen die je niet zomaar elders tegenkomt.
Ik heb steeds goede ervaringen gehad bij Koopjedeal. Artikelen voldoen steeds aan mijn verwachtingen. De bestellingen en de afhandeling daarvan zijn altijd prima in orde. Ik dan Koopjedeal bij iedereen aanraden.
Ben al jaren klant. En ik ben zeer tevreden. Soms ging de levering niet zoals was geplant maar dan werd er altijd naar een oplossing gezocht of je kreeg je geld terug . Top bedrijf
Ik ben al vele jaren klant en heb vele bestellingen gedaan. Prima producten en snelle levering, ook bij omruilen. Hulde!
Alle bestellingen tot volle tevredenheid ontvangen. Zelfs een keer, terwijl ik abusievelijk een foutief huisnummer had opgegeven. Nr. 1 ipv 107. Na telefonisch overleg is de bestelling keurig en tijdig op het goede adres afgegeven. Ga zo door. Succes.
Ik heb reeds meerdere keren producten van verschillende aard besteld en altijd is alles prima verlopen ! Dus Koopjedeal is een echte aanrader !
Heel tevreden over de service, de kwaliteit en de snelheid. De site werkt goed en de bezorging verloopt prima. Je kunt aanzienlijk besparen bij de aankoop van dingen die je nodig hebt. Assortiment is adequaat.
Alleen maar lof voor aanbiedingen, prijzen en levering
Alle artikelen , klein of iets groter waren er binnen 2 dagen. Goed verpakt en juist geadresseerd. Duidelijk als je bestelt en de richtlijnen volgt.
Na verschillende aankopen met een snelle levering toch één keer een probleempje gehad met een retour zending. Deze is "na de chat" naar tevredenheid opgelost. Dit heeft geen blijvende gevolgen gehad voor een volgende aankoop.
Alles is zeer overzichtelijk en makelijk te bestellen.De levering is snel en goed geregeld!Betaling is ook op verschillende manieren mogelijk en goed te begrijpen voor iedere leeftijds groep!
Leuke site waarbij je elke dag toch weer in de mailbox kijkt wat de aanbiedingen van de dag zijn.
In bijna alle gevallen is de levering correct maar wanneer er iets fout gaat is de afhandeling ook correct.
Ik ga zo weer in mijn mailbox kijken
Al diverse malen heb ik artikelen gekocht doch slechts eenmaal ging het niet goed maar de service was zo goed dat alles perfect is opgelost ik kan iedereen aanraden om zaken te doen met koopjedeal.Ga zo door!
Op dit moment erg on te vrede van koopjedeal.