Vlotte levering en correct
Bij problemen is het meteen vlot opgelost
Bij koopjedeal 6 eetkamerstoelen bestelt die tussen 5 en 7 dagen geleverd zouden worden. We zijn nu haast een maand verder en na mailen en telefoneren hebben we nu de verkeerde stoelen in huis. Contact leggen gebeurd alleen via de mail wanneer de stoelen opgehaald kunnen worden maar wanneer de bestelde stoelen geleverd worden, wordt geen woord over gerept. Heb de situatie ook bij de ombudsman neer gelegd. De service vind ik bagger.
Ik heb al vaak gekocht bij Koopjedeal tot mijn tevredenheid. Echt nog nooit teleurgesteld, een aanrader.
Leuke producten,leuke acties makkelijk online te bestellen wordt goed verpakt thuis bezorgt en altijd vlug geleverd meestal 1 tot 5 werkdagen
Ik heb 2 items besteld. Ze hadden beide een prima prijs kwaliteit verhouding.
Ik shop hier zeker vaker
Snel en prima producten!
Besteld en twee dagen later was het er al. Pluim.
Ik krijg regelmatig mailing met leuke scherp geprijsde producten zoals batterijen ? scheermesjes enz zeer divers. Wat echt met hoge kortingen te koop staat op de website ,is zeker de moeite waard . Ik raad een ieder aan om de site eens te bezoeken en je slag te slaan.En zeker voor de kerst zijn er producten vanaf fabriek bij koopjedeal het verst. Iedereen wens ik via deze review nog fijne feestdagen toe en een gezond 2021.
Alles volgens adspraak.
Mooie, slimme laptopstandaard gekocht! Aflevering en de communicatie hierover was super!
De levering was iets vertraagt door corona maar dat is nu normaal.
5 Lampjes mmet afstandsbediening voor onder aanrechtkastjes. Duracel erin gedaan.
Hebben 4 uur licht gegeven, dat is natuurlijk véél te kort
Alles goed gegaan.
Snelle ontvangst na de bestelling en art. past goed en is v goede kwaliteit
Zéér snelle en correcte levering . Goederen zoals beloofd op de site . Redelijke prijzen . Nog is een web-shop waar niet alles plots vanuit China moet komen , met alle gevolgen van dien . Ik blijf hier alleszins klant hoor!
Breed aanbod van aantrekkelijke producten voor een zeer vriendelijk prijsje.
Goede producten en goedkoop ?
Supersnelle levering top
Ik heb batterijen besteld.
Ze werden snel geleverd en voor een prima prijs, dat spaart me heel wat euro's uit.
Eric, Breda