Inmiddels diversen producten gekocht, alles van goede kwaliteit tegen scherpe prijzen. Snelle en correcte levering. Een keer een garantie verhaal gehad dat uitstekend werd opgelost
Ik had borsteltjes besteld voor mijn oeral b tandenborstel en ze waren er binnen 2 dagen fantastisch
Een pech met de ramenwisser. Ik kreeg een nieuwe. Uitstekend opgelost
Heb al een en ander tot grote tevredenheid gekocht en in geval van retourneren: geen gezeur.
Nog nooit problemen gehad
Leuke spullen en goed geprijst. De snelle levering vind ik geweldig! Het geleverde zag er prima uit en ik ga zeker vaker bestellen.
Waar het in eerste instantie misging omdat de bezorging in onze vakantie plaatsvond. Daarna werd de misser snel en zonder mankeren hersteld.
TOEN EEN PRODUKT MIJ NIET BEVIEL WERD HET RETOURNEREN MIJ UITERST GEMAKKELIJK GEMAAKT.
Alles wordt geheel volgens beloftes afgeleverd!
Mooi design, gebruiksvriendelijk
Telkens weer komen we uit op koopjedeal. Of het nu bulk scheermesjes of groot vloerkleed is. Echt waar voor je geld.
Keurige snelle levering van handige spullen
Snelle levering, prijs/kwaliteit in orde
Niet alle artikelen die ik besteld heb leveren de kwaliteit die beloofd wordt, maar doorgaans ben ik erg tevreden over de spullen. De kortingen zijn echter niet xo groot als je gaat zoeken naar hetzelfde artikel elders op internet. toch: tevreden!
Ik vindt het belangrijk als ik eerst mijn bestelde artikelen kan bekijken. Door daarna mijn bestelling met tevredenheid via Afterpay tebetalen. Geweldige constructie.
Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Acceptabele prijzen.
Levertijd klopt niet altijd, maar een kwaliteit kan zijn door altijd een juiste oplossing door te geven, bijvoorbeeld over twee dagen heeft u uw product en dan klopt het ook.
Prima service conform afspraak
We hadden een leuke aanbieding ,maar we waren bang in de knoei te komen met de levering vanwege een geplande vakantie en zie daar in een dag ontvangen!
Had een bureau stoel gekocht maar was te laag. Had de stoel in elkaar gezet maar kreeg de poot niet meer van de wieltjes af en dus kon ik de stoel niet in de juiste verpakking doen. Heb toen voor een tweede doos gezorgd ,maar daar ging de vijfde poot niet in dus moest ik de doos iets inknippen en verpakken. Had had ook moeite voor de retour bon hoe dat nu verder moest met nu twee dozen. Met wat heen en weer mailen en telefoontjes is het toch nog gelukt. Was wel bang dat ik niet al mijn geld terug zou krijgen. Maar 4 dagen later stond het al op mijn rekening bijgeschreven. Klassen
M Koek