Reeds verschillende malen besteld , steeds perfect geleverd in goede staat. Heel vlugge afhandeling. Niets dan lof en zal mijn volgende bestelling zeker doen bij Koopjesdeal.
Ik heb al vele malen gekocht bij "Koopjedeal". een keer ging het mis! ik had een blauwe poncho besteld en kreeg een zwarte. Dat vond ik niet erg genoeg om deze terug te sturen. misschien ben ik in de regen wel beter zichtbaar. tot nu toe is alles gegaan zoals het hoort te gaan. ik blijf klant!
Ik koop nu al 3 jaar bij Koopjedeal en ik maak alleen maar goeie dingen mee. Dus aanbiedingen zijn ook echt goedkoper dan bij soortgelijke sites. Maar Wanneer ik iets heb thuisgekregen wat toch niet naar mijn zin is, kan ik het gratis terugsturen. Ik vraag een retourbestelling aan en kan het pakje dan bij mij in de buurt wegbrengen. Altijd een goede service van Koopjedeal. Groet Ger
Het is me al enkele keren voorgevallen dat het bestelde geleverd zou worden binnen 5 werkdagen. Echter na 4 werkdagen kreeg ik nog altijd geen bericht dat het op de vijfde werkdag geleverd zou worden, ook geen melding via e-mail of tel. dat het later zou worden. Pas na mijn reactie over wanneer kreeg ik een e-mail dat door allerlei omstandigheden mijn goederen later geleverd zouden worden. Dat vind ik jammer dat men dan pas reageert. Voor de rest vind ik alles alleen maar lof.
Ben zeer tevreden met koopjedeal. Leuke aanbiedingen, keurige levering.
Koopje deal ,is een organisatie met een uitdagend aanbod aan artikelen. vooral de prijzen zijn zeer aantrekkelijk en de service idem. minder vind ik soms de kwaliteit van sommige artikelen. in herinnering de hele sterk statische badjassen van een paar maanden geleden. deze is dan ook teruggestuurd. ga zo door, ik volg jullie op de voet.
Het is mij nooit overkomen een fout van Koopjedeal.
Daarvoor niets dan lof!
Bedenk waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt, waar hard gewerkt wordt worden meer fouten gemaakt, maar als die fouten naar tevredenheid worden herstelt, tellen deze niet als fout maar als betrokkenheid met de klant. Ga vooral zo door!
Goede deals. Goede prijzen. 1 keer iets niet goed gegaan, maar uiteindelijk perfect opgelost. Een aanrader dus.
Alles tot nog toe gekocht bij koopje.deal is real(ly) good!
Snel en prima kwaliteit. Leuke prijzen
Mijn ervaring met Koopjedeal is erg goed!
Een fijn assortiment, altijd wel iets dat je goed kunt gebruiken. Zeer scherpe aanbiedingen en goede snelle afhandeling en bezorging!
Ik ben heel tevreden ga zo door. Met vriendelijk groet Rijk Beker
Een fijne en leuke webchop en een goede levering met kortingen tot 90 % en soms gratis verzending
Bij de bestelling niet duidelijk wat de levertijd is.
Soms komt de bestelling gelijk en soms duurt het een week zonder dat het duidelijk is staat altijd 5 Dagen
Al veel artikelen gekocht bij Koopjedeal. Goede kwaliteit tegen bodemprijzen. Hiernaast bouw je ook nog een tegoed op. In een woord geweldig.
Een bestelde koeler was niet meer leverbaar. KoopjeDeal vond dit heel vervelend, ik kreeg toen een luxere koeler !
Altijd heel goede spullen heel goedkoop. Goede service bij het melden van de voortgang van de verzending. Soms duurt het wat langer om zaken te krijgen maar dat zal met de prijs te maken hebben.
Elkaar vertrouwen is de basis van een goed bestaan. Ga je het vertrouwen verliezen door niet na gekomen afspraken en of voorwaarden, dan is dat slecht voor de basis van een gezond bedrijf.Mijn aankopen via jullie netwerk zijn naar grote tevredenheid uitgevoerd, hierdoor groeit het vertrouwen. Heel veel succes.
Alle bestellingen worden altijd netjes op tijd geleverd. Heb ondertussen al een tiental bestellingen gedaan bij Koopjedeal.nl. Een echte aanrader dus!