Koopjedeal.nl reviews

PeriodeLaatste 12 maanden202320222021
Lid

Guus

Betrouwbaar

Positief : 1. betrouwbaarheid 2. online kopen niet moeilijk 3. bereikbaarheid (e-mail, chat, telefoon)bij problemen

Arie

Goede en snelle service

Heb regelmatig bestellingen gedaan en pas 1 keer is het mis gegaan en ben ik niet geïnformeerd ivm met de vertraging , en dat het bestelde product was afgeleverd . Het call center gaf me wel informatie nadat ik gebeld maar moest wel 20 min wachten voordat ik verbinding kreeg .

Jaap

Uitgestelde levering

Over het algemeen prima levering, echter bij een uitgestelde levering,langer dan 5 werkdagen, graag ook een berichtje naar de klant toe,

Hatim

Gordijnen

De gordijnen die ik bij jullie heb besteld zijn erg mooi en ben er zwaar tevreden over! Helaas had ik 1 gordijn ontvangen die wat beschadigd was, wat helaas kan gebeuren. Alleen na meerder keren contact er over te hebben opgenomen merkte ik dat de communicatie tussen, wat collega’s noteerde niet erg soepel ging. Ik hoop dat in de toekomst dat beter gaat. Uiteindelijk is hier alles goed gekomen en ben ik alsnog tevreden ??

Viènne
Deze klacht is opgelost
07-10-2018

Veel te laat geleverde bestelling

Op 26-09 dekbed besteld. Bij bestelling zelf werd aangegeven max 3 werkdagen, daarna stond in account uiterlijke levertijd 3 oktober. Hier op 4 oktober over gebeld en klacht neergelegd met verzoek hier terugkoppeling over te mailen en tevens nieuwe leverdatum door te geven. Niet gebeurd. Verwachtingen absoluut niet waargemaakt. Had op z'n minst over verlate leverdatum een terugkoppeling/contact van verwacht.

Johan

Ben supper tevreden

Mijn bestelde artikel was niet meer op voorraad , maar razendsnel is er voor een ander (beter) artikel gezorgd helemaal TOP dank jullie wel .

Roy

Snelle afhandeling bestellingen

Ik vlei me met de gedachte en werkelijkheid, dat ik met een gerust hart bestellingen kan plaatsen bij Koopjedeal, omdat de afhandeling onwijs snel wordt geregeld, de trackcode maakt bovendien concreet waar het pakje zich bevindt, op weg naar de eindbestemming.

Kees

Verrassende ontdekking!

Ik maak nog niet zo lang gebruik van aanbiedingen bij Koopjesdeal, maar de ervaringen die ik heb gehad bij de bestellingen die ik tot nu toe heb gedaan zijn heel erg goed. Ik kan alleen maar stellen dat het hele besteltraject zeer goed is doordacht en uitgetest, waardoor er bijn a geen fouten kunnen voorkomen. Wat Koopjesdeal beloofd maken ze waar. Dat was voor mij een verrassende ontdekking!

Odette

Leuke deals,leuke prijzen!

Prima ervaringen mee,alleen 1 klein dingetje,de laatste bestelling zou op 3 oktober bezorgd worden( datum zelf gekozen,daar ik op de datum dat het eerst bezorgd zou worden niet thuis zou zijn)),dit was helaas niet gebeurd ,kwam de volgende dag.

Dirk

Laatste bestelling

Al meerdere bestellingen gedaan die zonder problemen zijn verlopen Bij mijn laatste bestelling ging het wel verkeerd 3 producten gekocht (gratis levering ) na 2 dagen had ik mijn eerste product een week later mijn tweede maar het was een verkeerd art en mijn laatste moet nog toekomen hoop dat alles nog in orde kom Enkel beetje jammer dat als je 3 artiekels koop dat het gratis is en toch op 3 verschillende tijd stippen word geleverd

Jan

Nog niet tevreden

Bestelling in 2 delen ontvangen. Wil 1e zending retourneren maar kan feen retourformulier aanvragen. 2e deel is niet wat ik bestelt heb. Diverse malen gebeld maar krijg 26 of meer wachtende voor mij. Ook op mail geen reactie. Chatten is Samuel online maar als ik een vraag stel krijg ik nelding dat er niemand online is.ik wacht nog steeds op de goede produkten en een retourformulier Als jullie een en ander netjes afhandelen verdienen jullie waarschijnlijk een hoger cijfer.

Gegroet

Jan de Laat

May

Nooit op tijd

Bestelde en betaalde producten worden vrijwel nooit op de door jullie vastgestelde leverdatum . De levertermijn wordt altijd overschreden. Beroerde service , stoppen met die handel als je je verplichtingen niet waar maakt.

Peter

Supper

Snelle levering en goede terug kopeling

Rien
06-10-2018

Altijd zinvolle produkten worden aangeboden!

Zeer goede ervaringen. Snel en goed!

Frans
06-10-2018

De goedkoopste e de betere winkel

Ben tevreden over de kwaliteit en over de levering 3tot 5 dagen is goed ik betaal altijd achteraf gaat prima maar er is een minpuntje nu hèb ik iets teruggestuurd en na 14 dagen nog niets gehoord terwijl ik wel een herinnering kreeg van afterpay. Daar moeten ze dus aan werken

Joop
06-10-2018

Mooi aanbiedingen, gewoon een toffe internet winkel.

Mooi aanbiedingen, de levertijd kan wat sneller, maar over het algemeen een dikke 9+.

Robin
06-10-2018

Fantatische site met top acties!

Mijn ervaring met koopjedeal is perfect. De klantenservice is top. Je wordt snel geholpen als je vragen hebt. Dat vind ik erg belangrijk. De acties zijn ook super. Heb al een aantal artikelen gekocht bij jullie. Deze worden ook snel thuis bezorgd en heel thuis bezorgd. Wat je bij sommige bedrijven niet ziet. Daarom geef ik jullie een 10!

Diny
06-10-2018

Bestelling nog steeds niet geleverd

Op dinsdag 25-09-18 heb ik een bestelling bij u geplaatst. Er kwam een snelle reactie van u per mail dat mijn bestelling ontvangen was en op reis ging. Volgens uw eigen verwachting/planning zou ik op dinsdag 02-10-18 mijn bestelling geleverd krijgen. Helaas dit gebeurde dus niet. Kan gebeuren, dus ik heb u op donderdag 04-10-18 een mail gestuurd met de vraag wat er aan de hand is. Tot nu toe op zaterdag 06-10-18 heb ik van uw kant nog geen enkele reactie mogen ontvangen. Mijn bestelling is op een wel heel lange reis waar w.s een WiFi verbinding ontbreekt.

Gerard

Goed en zeker

Ik heb al vaak gekocht bij Koopjedeal en altijd was het goed en zeker. Een goede deal en een betrouwbare levering, dus als je iets ziet wat de moeite waard is voor een goede prijs hoef je niet te twijfelen of het goed wordt afgehandeld. Een rustige gedachte ☺️

Leononra Uktolseja

Goed