Goede service en goede aanbiedingen
gewoon perfect
De aanbiedingen van Koopjedeal.nl zijn echt goed!
Je betaalt weinig voor echt mooie artikelen van goede kwalitiet.Er moet natuurlijk wel iets tussen zitten wat je nodig hebt en kunt gebruiken maar de keuze is groot. Ik raad deze site echt bij iedereen aan.
Een draadloze stofzuiger besteld en uiteraard direct betaald. Na twee maanden en vele mailtjes nog steeds niets ontvangen. Vervolgens de bestelling geannuleerd en geld teruggevraagd. Heen enkele reactie van koopjedeal, maar dan opeens een stofzuiger ontvangen: met snoer t.w.v. 49,95. Dat is slechts 1/3 van de prijs die ik al betaald had. Vervolgens was het onmogelijk om telefonisch contact te krijgen en op mails reageren ze niet.
In mijn ogen is dit gewoon oplichting.
Cool geweldig gewoon, oud gereedschap aan andere gegeven nu met de trollie op pad voor zowel thuis als bij vrienden geweldig niet meer tillen alles op wieltjes letterlijk en figuurlijk heerlijk thx
De matrassen liggen geweldig, boven verwachtingen.
Duurde iets langer dan verwacht,maar we slapen nu heerlijk
24-12 2019 een soundbar besteld. 8 januari 2019 nog steeds niet geleverd op mailtjes wordt niet inhoudelijk gereageerd. Teksten als: "sorry, wat jammer nou en we maken in orde". Nou mooi niet. Schone beloften maar oplossen, nee dus. veelal verouderde producten, dus goed opletten wat je koopt.Hier geldt "Bezint eer ge begint".
Afrader!
Ben nooit zo erg om in een aanbieding te springen, als je geen ervaring hebt met die firma, maar voor
alles moet een eerste maal zijn en die liep 99%
goed af, in bestellen,leveren/betalen en ontvangen.
Dus compliment en hou dit vast.
Mevrouw V.Kramer
Voor negativiteit heb ik geen reden, want over koopje deal ben ik heel tevreden.
Enkele dingen besteld en tot nu toe zeer tevreden. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Levering ook zoals beloofd.
Oplaadbare lampjes met sensor gekocht. Alles prima afgehandeld. Jammer dat er te weinig zonneschijn was deze weken zodat er te weinig opgeladen werd.
J. V.
Alleen maar positieve ervaring . Is er iets dan wordt het opgelost.
Jaren geleden kreeg ik al aanbiedingen van Ilse, later Koopjedeal en daar maakte ik regelmatig gebruik van.
Na een poos afwezigheid, ik kreeg geen mails meer, waren ze ineens weer terug en ik ben gewoon weer spullen gaan bestellen want ik was tevreden.Dat ik niet echt vergeten was bleek toen ik nog een spaartegoed had; was al die tijd blijven staan.
Eerlijk en correct, dat vind ik van Ilse/Koopjedeal. ik kan nog voorbeelden geven over correct retourbeleid ook maar wat me goed deed was dat bij Black Friday 20% korting ook echt zo was; niet de prijs verhoogd en dan de extra korting dus, nee eerlijk en correct.
Bob de Jong, Leeuwarden.
Enkele producten besteld,het werd snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen!
Grootste nadeel is het veels te korte snoer, 3m, moet het snoer steeds in een ander stopcontact doen. Dat schiet niet op. Verder maakt hij de plavuizen vloer wel goed schoon.
Ik zocht en vond.
Makkelojk en snel geleverd.
Eerste klacht na enig heen en weer mailen keurig behandelt en afgehandeld. Compliment!
Tevreden over de producten! Leuke gevarieerde aanbiedingen.
Alles verliep\naar wens
Waardeloos die misterie box zit niks zinnigs in niet eens 5 euro waard.