Heldere advertenties, scherpe prijs, transparante bestelprocedure en vlot geleverd
Goed en makelijk
Misschien een idee, om retour gestuurde artikelen, om welke reden dan ook, te controleren of ze zijn beschadigd. Heb al een paar keer artikelen ontvangen waar kleine beschadigingen op zaten. Deze hebben we zelf kunnen repareren, omdat we al die moeite om ze retour te sturen dus niet wilde.
Bij telefonisch contact , direct aan de lijn , geen lange wachttijden , van er zijn zoveel wachtenden voor U.
Altijd snel geleverd
Prima communicatie betreffende levering aangaande je bestelling
Heb hier voor het eerst besteld. Ben heel erg tevreden. had mijn bestelling binnen 1 dag al in huis. Super ga zeker vaker bestellen bij jullie. Werd ook heel goed op de hoogte gehouden van de verzending vanaf dat jullie het verstuurde tot de aflevering. Ga dit ook zeker aanraden bij vrienden en familie. Plus het scheelt erg veel geld door de korting die jullie hebben op de producten.
Met vriendelijke groetjes . een zeer tevreden klant.
Vaak interessante aanbiedingen tegen een lage prijs.
Daar ik de laatste keer wel heeeel lang op m,n pakket moest wachten
Scherp geprijsd en nuttig
Nog nooit problemen gehad, noch bij aankoop, noch bij evt. retourneren.
Na vele omwegen is mijn klacht over de bezorging van DPD uiteindelijk goed opgelost. De bestellingen gaan totdat ze in huis zijn langs vele schijven, teveel naar mijn mening. De juiste oorzaak van een probleem is vaak moeilijk op te sporen. Maar het eindresultaat is dan toch het belangrijkste!
Tegenwoordig kijk ik, als ik iets nodig heb en het perse nieuw wil hebben, eerst op koopjesdeal.nl. Vaak echt aantrekkelijke aanbiedingen voor toch goede kwaliteit. Een keer iets gekocht wat tegenviel; zonder enig probleem gratis kunnen retourneren.
Kon mijn kortingscode niet gebruiken , binnen 5 min probleempje opgelost
Goede leuke aanbiedingen en altijd een snelle levering.
Goede deals, goede service en afhandeling
Prima, mooi en tijdig bezorgt. De bureaustoel was prima en snel in elkaar te zetten, a.g.v. een goeie bijsluiter met overduidelijke tekening. Ben zelf erg benieuwd hoe lang of ie mee zal gaan; zit namelijk goed tot uitstekend !
Altijd snelle levering. Kan precies zien wanneer het pakje wordt bezorgd. En niet onbelangrijk : goede kwaliteit.
Snelle en correcte leveringen
Bestelling sneller geleverd dan verwacht en makkelijk daar op te halen waar ik wil. Altijd op de hoogte geweest waar mijn bestelling was. Prima service