Ik ben tevreden over mijn bestelling die ik de volgende dag al in huis had, supersnel!
Als de levering later langer duurt, dan wordt je constant op de hoogte gehouden.
ook het retourneren gaat erg eenvoudig en is snel geregeld.
Echt gewoon uitstekend.
Juist. Bij Koopjedeal kom je nooit bedrogen uit en als je een keer een probleem met een bestelling hebt, word je snel en accuraat geholpen.
Positief van bestelling tot levering.
Tot nu toe altijd positief, vlotte levering en als een artikel niet snel te leveren is, wordt een bericht hierover verstuurd.
Bestelde producten zijn zoals ze er in de folder uitzien, dus je weet wat je koopt.
Goed artikel en snel geleverd
Ik heb erg goede ervaringen met bestellingen bij Koopjesdeal.nl
Kwaliteit goed, prijs erg goed en snelle leveringen.
Wat wil een mens nog meer ;-)
Ga zo verder en ik blijf nog lang klant.
Groeten Geert
Ik ben uitermate tevreden over de kwaliteit van de geleverde produkten, over de prijs en over de zeer vlotte levering. Ik beveel Koopjedeal daarom ook aan bij familie en vrienden.
Altijd goed wat ik bestelt.noch nooit iets terug behoeven te sturen.
De bestellingen die wij ooit hadden geplaats zijn prima afgeleverd.
Toppppie
Ik ben zeer tevreden over de service.
Bestellingen zijn altijd op tijd en als er een bestelling te laat komt, dan krijg je ruim van te voren netjes een mailtje, dat je bestelling iets later komt dan gepland. Dat zijn dan ook producten die heel hard lopen.
Ook bij problemen van producten word alles netjes afgehandeld.
Mijn ervaring is dat het altijd snel en correct geleverd word
de door mijn bestelde producten voldeden volledig
aan mijn verwachting en werden zeer snel geleverd.
Bestel niet zo heel erg veel bij jullie, maar ben uiterst tevreden over de bezorging en verdere service.
Je kunt altijd bellen en er wordt dan naar tevredenheid op alle vragen een goed antwoord gegeven.
Wij zijn erg tevreden, de bestelling ging vlot en ook de aflevering was prima in orde
Groot assortiment, aantrekkelijke prijzen, interessante extra korting met bon, snelle levering en afhandeling: tevreden klanten !
Bestel en de bestelling heel vlot geleverd.
Geweldig.
Alles wat ik besteld heb was heel snel bij ons
mijn ervaring met jullie is prima.
Alles wordt keurig en snel geleverd.
Regelmatig kijk ik op jullie site en blijf jullie aanbiedingen volgen.
Ga zo door!
M v. Gorkum.