Ik heb de eerste keer dat ik een bestelling bij een nieuw bedrijf bestel altijd "gezonde" twijfel.
Heb nu meerdere keren wat besteld en alles ging altijd helemaal goed. Ik vind Koopjesdeal elke keer weer verassend met z'n nieuwe producten.
Aflevering van de kussens was super snel
IK KREEG EEN PEN MEEGEZONDEN ALS CADEAU OMDAT MIJN BESTELLING IN NIET IN 1X VERZONDEN KON WORDEN!
Besteld en vlot ontvangen
Al veel besteld en ook op de juiste tijd gekregen 1 keer een miskleun gehad maar dit werd zeer goed opgelost.
Dus zonder vrees kan je kopen.
Snelle levering en enorme service .
Gratis goederen retour sturen.
Als ik weer wat nodig heb, dan zal ik zeker weer bij jullie
bestellen.
Vriedelijke groeten Wim Leerkotte
Anninksweg 19
Postcode 7557AD
Hengelo ov
correcte bestelling prima.
maar in dit geval een uitzondering, want ik beleef alleen maar plezier van de bestellingen die ik bij Koopjedeal onderbreng en ook de afwikkeling ervan
Ook ik behoor tot de grote schare van tevreden koopjedeal-klanten.Het aanbod van artikelen is aanzienlijk, tertwijl Ilse er de laatste weken een extra schepje boven op gooit met haar korte verhalen over de producten. Ga er mee door, want ik ga ervan uit dat consumenten, zoals ik, ook op deze wijze opnieuw de aangeboden producten bekijken.
Leuk gedaan Ilse.
Vaak leuke koopjes via koopjedeal, met ook nog regelmatig leuke acties.
Maak er dan ook gebruik van.
Hou steeds de e mail in de gaten met wat voor aanbiedingen er zijn.
Leuke site
Bestellingen worden altijd op tijd en volgens afspraak geleverd
nou beste er niks aan te merken alles gaat als een tierelier
fijn bedankt nog voor u snelle afwikkelingen
mvg joop
Onze bestellingen snel en goed geleverd
Wij hebben nog niet zo veel ervaring, maar wat wij besteld hebben is perfect over gekomen, en als het wat later arriveert 'n pluim hebben jullie wel verdient dacht ik., wordt je ook daarvoor in kennis gesteld, primma zo.
Alles perfect en op tijd geleverd voor en leuke prijs.
Uitstekende en vernieuwende producten,
met concurrerende
prijzen
Veilig, vlug, voordelig.
mooie site elke dag leuke nw dingen..
Koop af en toe iets bij koopjesdeal, je heb een goeie deal laagste prijs en snel geleverd. Best deal ever.
Als is wat bij Koopjesdeal heb gekocht, was het altijd goed, keurig verpakt en je kreeg wat je had besteld, snel en op de afgesproken tijd.