Uitstekende ervaring, doen we eens weer!
K heb nu al 2 keer meegemaakt dat een product na verloop van tijd (de laatste keer na een paar weken, de voorlaatste keer na een jaar) niet meer goed functioneerde. In beide gevallen werd het product, na een mailtje van mij waarin ik beschreef wat er aan het product mankeerde, binnen een paar dagen vervangen door een nieuw goed werkend product. Snelle en goede service zonder moeilijk doen, geweldig! Dat maak je elders wel anders mee!
Frank Verhoeven
Hallo ik zeg toch want als een klant iets gekocht heeft zoals wij ben je niet blij als je het gekochte terug krijgt.
Ik dacht wel als ik nog es iets nodig heb ga ik naar koopjedeal.
Daar ben ik zo goed geholpen.
Het gekochte vonden we niet mooi zodoende stuurde we het terug maar ik werd zo goed geholpen. Door jullie dat ik dacht ze zijn niet eens boos.dank voor de prettige samenwerking, zowel telefonisch als schriftelijk.dank u wel.ps ik werd zelfs bij mijn voornaam genoemd.
Producten besteld met een levertijd van 1 tot 3 dagen. Maar al naar 1 dag geleverd en mailtje gehad dat ze onderweg waren. SUPER
Leuke acties die regelmatig terugkeren.ook Leuke koopjes om weg te geven
Artikel werkt prima en service is snel behandeld. Heel blij met jullie.
Snelle betrouwbare levering
Product netjes op tijd geleverd. Helaas bij aflevering bleek het er een klein defect aan te zitten. Dit werdt snel en keurig afgehandeld door een nieuwe te sturen.
Tevredenstellend, gestuurd wat werd beloofd
Prima site. Makkelijk door heen te open om te bestellen. Daarna snelle levering en in een goede en nette verpakking!
Koopjedeal is een perfecte match in de krant en website. Ik adviseer om te vergelijken. Met zoveel korting ben je een dief van eigen zak.
Foutje met de levering maar perfect opgelost en mijn spaarpunter weer teruggekregen.
Bedankt dus
Dezelfde producten maar een hele snelle service en levering. Een hele prettige webshop!
Heb laatst een stoomreiniger gekocht die je voor alles kan gebruiken. Makkelijk te wisselen onderdelen. Ben super tevreden met mijn aankoop. Ook de verzending is super snel was de volgende dag al in huis. Ik hoop in de toekomst nog vaker leuke deals te scoren.
Geleverd zoals gerwacht
In principe alles naar verwachting, op één slechte ervaring na!
Snelle levering, vaak sneller dan vermeld.
Goede kwaliteit producten.
Ik had mijn bestelde artikelen snel in huis, jammer dat een artikel tegenviel, maar dat kon ik tot mijn blijdschap toch nog retourneren.
Snelle levering en super service!
S'morgens bestelt vanuit de krant en de volgende dag werd het al bezorgt. ;-)