Inktpatronen retour gestuurd. Zijn die gecrediteerd
Prima on line bedrijf! De afwikkeling de mails en service zijn goed en duidelijk! Prettige overzichten via de nieuwsbrief, kortom klantgericht!
Betrouwbaar en snel en als er problemen zijn worden die onmiddelijk en zonder gezeur opgelost!
Het komt altijd op tijd aan
Wij hebben regelmatig een bestelling gedaan bij Koopjedeal en we zijn nooit teleurgesteld. Heel soms is iets niet meer leverbaar maar met zo'n grote klantenkring is dat niet verwonderlijk. Wij zijn blij met Ilse en haar medewerkers!
De bestelde artikelen zijn conform de bestelling en op tijd geleverd dus naar tevredenheid
Al jaren koop ik met enige regelmaat producten bij Koopjedeal. In het assortiment zitten veel leuke dingen tegen heel aantrekkelijke prijzen. De leveringen verlopen eigenlijk altijd soepel en snel, heel soms wat langer, maar bezwaarlijk is dat niet. Een enkele keer is de kwaliteit van het geleverde niet top, maar van de meeste dingen die ik via Koopjedeal heb gekocht heb ik veel plezier. Ik denk dat ik in de toekomst nog regelmatig aankopen via Koopjedeal zal doen.
Over een artikel vraag gesteld echter nooit een antwoord gekregen.
Snelle levering en niet duur
Overzichtelijk, klantvriendelijk en doet naam eer aan.
Al verschillende spullen besteld, wordt volgens afspraak snel geleverd, kwaliteit is ook naar wens dus niet te klagen. Zou het ook aanbevelen aan anderen.
Snelle levering,goed verpakt en prima artikelen!.
Mijn bestelling worden altijd correct verzorgd. Ik krijg op tijd bericht wanneer de bestelling geleverd wordt. Goed te volgen via track en trace. Klachten worden snel behandeld, maar een klacht komt zelden voor. Ik ben zeer tevreden over de door mij bestelde producten.
Sinds 2015 21 bestellingen, zonder problemen steeds correct en op tijd afgeleverd. Goede betaalbare producten.
Duidelijke site, dus simpel een bestelling plaatsen. Na betaling gaat het in een stroomversnelling met informatie-mail wanneer levering plaats vindt. Supersnelle levering daarna. Helemaal top.
Een bestelling bij koopjedeal verloopt perfect. Vriendelijke en correcte services.
Alles loopt perfect, goed verzorgd, vragen worden naar tevredenheid opgelost. heb helemaal geen klachten.
Je wordt keurig en als je problemen hebt, of iets is niet meer beschikbaar, had ik al binnen een paar uur het geld op mijn rekening staat. Werkt voor mij, JB
Ik koop op gezette tijden bij Koopjedeal en ook mijn gezinsleden doen dat. Altijd tot volle tevredenheid. De enkele keer dat een artikel niet aan de verwachtingen voldeed werd het probleem snel en adequaat opgelost.
Je kunt er op vertrouwen dat het goed gaat met je bestelling. gaat het soms wat langer duren ,ook dan komt het goed of worden problemen opgelost. ook kapotte artikelen worden vervangen. super goede service.