De goederen die besteld en gekocht waren zijn binnen een redelijk termijn geleverd.
Snelle bezorging en keurig verpakt
Duidelijk mail verkeer. Besteld is verzonden en op tijd ontvangen. Super
1+1 Zaklamp besteld snel ontvangen
maar 1 Zaklamp bleek niet te werken
ondanks nieuw batterijen hiierop
direct
Neuwe zaklampen,.
Heel veel dank Prima service
Willem Meijler
Ruime keus, snelle levering, prima!
Producten waren goed en snelle levering.
Super snelle levering. De producten zijn zeker aan te raden, mooie afwerking
Prijs/kwaliteit zeker een aanrader
Sommige websites zijn moeilijk te volgen. Bij Koopjedeal is de route naar je bestelling duidelijk.
De bestelling die ik geplaatst had was keurig en op tijd afgeleverd, daarom zal ik Koopjedeal met een gerust hard bij bekende van mij aanbevelen.
Ga zo door.
Meermalen koopje gekocht, prima producten
Pakket was netjes in 2 dozen gebracht
het enigste vraagteken was het plastic dat op de display zat was wat frommelig
en daaronder was dat net of het vet was dus dacht dat maak ik wel schoon maar ging niet eraf dus ziet er minder mooi uit
werkt wel heel goed
en smaakt lekker wat je er ook in klaar maakt
Ze voldoen heel goed ben heel tevreden
Zoals altijd klopt ons hart.
De zadels van de fietsen van zowel mijn dochter als van mijn kleindochter waren door de kat stuk gekrabd. Gevolg: Natte zadels, die je niet verwacht. De zadels van Koopjedeal brachten uitkomst en de zit is ook nog comfortabeler!
Goede bezorging en snel was zeer tevreden ga zo door en een goede prijs voor jullie artikelen vooral voor mensen met een klein burger zoals ik
Ik heb vaker bij Koopjedeal gekocht. Ben zeer tevreden over de producten. Levering is altijd snel.
Alle producten zagen er goed uit en ook de levering ging vlot. Dus een prima ervaring.
Ik vind wel dat ik teveel mails krijg, vaak 2 keer daags.
Ik laat me dan uitschrijven en zodra ik wat bestel krijg ik automatisch weer 2 keer per dag e-mails
Vrg Aafke
Snelle levering en prima kwaliteit
Via koopjedeal heb ik een aantal dekbedovertrekken en hoeslakens besteld. Deze werden snel en keurig geleverd. De kwaliteit is prima, inmiddels slaap ik erop als doornroosje. Met vriendelijke groet, Bonno Mijnlieff, Amstelveen.
Het is heel moeilijk om een matrashoes te kopen die 120x200 is en ook nog is goedkoop is. Deze past precies is goed van kwalitijd en ook nog eens goedkoop. Ben er blij mee!