Snel geleverd iediaal
Nog steeds goed tevreden
Prijs/kwaliteit garantie is goed
Overwegend tevreden maar soms ook echt kwalitatief slecht spul.
Aangeschafte producten voldoen kwalitatief goed.
Aanbiedingen zijn leuk maar het zou prettig zijn wanneer je de bestelling kunt volgen met track en trace. Elke dag aanbiedingen hoeft van mij persoonlijk niet zo, een keer in de week is voldoende
Goede kwaliteit en voortreffelijke afhandeling van de bestelling
Een artikel bestellen de volgende dag in huis Ga zo door!
Alles goed geregeld
De onderliggende leverancier was niet heel goed, gemaakte toezeggingen kwamen niet na. Maar koopjedeal zelf heeft daarna naar mij toe goed gehandeld en snel opgelost.
We hadden tuinlampen besteld. Helaas waren er na twee maanden al 4 van de 8 stuk. Na contact te hebben gehad met koop-je-deal. Heb ik alle lampen kunnen terugsturen en kreeg ik in overleg het bedrag terug in tegoedbonnen. Fantastische service.
We zijn heel tevreden over het gekochte artikel en de snell levering.
Wat een handig apparaatje die Alcohol Breath Tester ! Ik heb 'm gewoon aan mijn sleutelbos . Zo handig en niet duur ook . Vandaag bestellen en de volgende dag al door de brieven- bus, je hoeft er niet eens voor thuis te blijven. Effe blazen en je weet meteen of je veilig de weg op kan. En met die extra mondstukjes kun je ook anderen behulpzaam zijn. Gewoon weer een deal bij Koopjedeal !
Prima kwaliteit, echt het lekkere gevoel van je slag slaan en gewoon goed bezorgd.
Vandaag besteld, morgen in huis, het is toch geweldig!
De producten van koopjes deal zijn best goed, ook de klantenservice
Parasol gekocht.Maar na 2 keer opzetten brak er een balein. Gebeld naar Koopjedeal waar ik vriendelijk te woord gestaan werd. Alles werd perfect afgehandeld! Chapeau!
Prima dik tevreden
Pas een maal een garantie aanvraag ingediend en die werd binnen 14 dagen totaal opgelost !
SUPER !
Levertijd zeer kort en tijdstip bezorging volgens planning.