Zeer betrouwbare en zorgvuldige leveringen, en omruilen was in een enkel geval geen enkel probleem en vlot geregeld. Ik vergeet dan bijna nog de zeer aantrekkelijke prijzen te noemen waartegen de artikelen worden aangeboden. Allemaal zeer aanbevelingswaardig!
Bestel regelmatig artikelen, die altijd naar behoren afgeleverd werden. Ook een retourzending werd correct afgehandeld. Complimenten.
Fijne aanbiedingen en strak geleverd
Wordt netjes en op tijd geleverd,
Producten voldoen aan de beschrijvingen, snel geleverd tegen een goede concurrerende prijs.
Alles keurig op tijd aangeleverd. Iets retour zenden,geen probleem. Alles wordt finacieel netjes afgewikkeld.
Xander V
Keurig geleverd en korte levertijd, produkten van goede kwaliteit
Verschillende bestellingen geplaatst en alles probleemloos en volgens afspraak verlopen. Een aanrader in de wereld van de webwinkels.
Alle tot nu geleverde goederen waren van de beloofde kwaliteit en keurig verpakt thuis afgeleverd! Een echte aanrader dus!
Doen wat ze beloven
Koopjedeal: ik heb er verschillende artikelen gekocht en. met succes! Heel voordelig en geen miskoop: wat wil je nog meer?
Bestellingen zijn tot nu toe correct geleverd. Aanvraag Retour zendingen zijn snel behandeld Een retour zending is nog in behandeling. Groet Johan
Nog geen enkele strubbeling ondervonden.
Iets leuk gevonden , besteld en op tijde afgesproken tijd geleverd. ik noem het een goede organisatie met een goede service.
Wij hebben diverse artikelen gekocht bij Koopjesdeal, zoals een prullenbank met automatische deksel-opener en sluiter, verschillende keren hoeslakens, een serie T-shirts etc. Alle artikelen hebben wij binnen de kortste keren (enkele dagen) prima verzorgd en ingepakt thuis ontvangen. De factuur mochten wij in elk geval achteraf betalen via After Pay. De bestelde artikelen voldeden geheel aan de omschrijvingen, de prijzen zijn beslist niet te hoog en de kwaliteit is prima. Daarom geven wij Koopjesdeal een 10 en raden deze webshop aan.
Simpel besteld snel gebracht voor een simpel prijsje.
Leveringen en afwerking tot nu toe prima verlopen!
Veel interessante aanbiedingen voor vaak zeer aantrekkelijke prijzen
Wij hebben al vaak dingen bi U gekocht zoals Lampen, Windscherm, kruk, beddengoed, bij alles zijn we nog steeds erg tevreden, behalve bij de douche grepen die blijven echt niet op de muur zitten, dus dat is gevaarlijk als je wat ouder ben, en op het houvast vertrouwd, dus dat is het engste wat jammer is.!
Zelfs op zaterdagavond.Prima.