Tot dusver zijn al mijn aankopen bij koopjedeal
naar wens afgehandeld.
Duurde deze keer lang voordat de bestelling binnen was, maar daarover werd netjes gecorrespondeerd. Kwaliteit is redelijk maar handig in gebruik
Houden zich aan hun woord, altijd tijdig bericht van verzending, bij retournering snel bericht van ontvangst, kortom aan te bevelen
Ik koop al meerdere jaren bij Koopjedeal en ben nog nooit teleurgesteld. Wel is het belangrijk dat je goed de productomschrijving leest. Je krijgt wat je besteld.
"Oortjes" besteld voor de iPhone. Ondanks de bijzonder lage prijs een uitstekende kwaliteit. Goedkoop is dus niet altijd duurkoop, in tegendeel!
Beste,
Ik zou graag iets willen annuleren hoe doe ik dat?
De prijs/kwaliteit verhouding is prima.
Sommige artikelen zijn niet van het laatste model of hebben een specificatie die iets minder is dan wat de fabrikant biedt, maar wat wil je voor deze prijzen?
De informatie over het artikel kan soms beter.
De afwikkeling van de bestellingen is prima in orde.
Kortom: ik ben een vaste klant.
Top en snel en de prijs is goed!
Het is nu 24 mei en wacht al vanaf 24 maart op 2 boxsprings
Heel wat telefoontjes aan gewaagd
Er word telkens beloofd dat ik terug word gebeld maar hebben ze nooit gedaan
Tot op heden nog steeds geen bedden
Kids slapen al maanden op een matras op de grond
Minder dan een ster kan ik niet aanvinken
Na mijn bestelling maakte Koopjedeal waar wat ze beloven. Duidelijke communicatie over de levertijd. Geen verrassingen achteraf.
Graag kom ik terug voor mijn volgende aankoop.
Heb wat besteld perfect product en goede service
Slechts één mindere ervaring met LED schijnwerpers.
Na 1 1/2 jaar was er 1 stuk terwijl ze 20 jaar mee moeten gaan.
Betrouwbaar in betaling en leveringsservice.
Snelle levering en goede service.
Niet alle producten zijn perfect maar als je bij problemen het product terugstuurt word het probleemloos opgelost.
Er werd aanvankelijk door de klantenservice van Koopjedeal goed ingegaan op mijn klacht over een kapotte iPad (refurbisd). Na wat vertragende mails door opnieuw informatie te vragen die ze al hadden. kwam er een oplossing (betaling van vergoeding). Alleen die afspraak wordt niet nagekomen. Nu 16 mails en 3 maanden verder nog geen uitbetaling van overeengekomen vergoeding voor iPad die niet meer werkt. Dus een dikke vette klacht over de klachtenafhandeling. Heel vervelend. Echt een nare ervaring. Ik hoop dat koopjedeal alsnog de gemaakte afspraak, die zwart op wit in de mail staat nakomt.
Aantrekkelijke acties, snel besteld en vanaf verzending tot ontvangst goed geïnformeerd. Zelfs klachtenafhandeling vriendelijk, adequaat en snel opgelost! Zeer tevreden ?
Meerdere artikelen besteld. Snelle levering, goede prijs voor de kwaliteit van de producten. Reageren altijd en snel op vragen. Ben erg tevreden met de producten die ik besteld heb.