Netjes en correct op tijd
Prima na 2dagen in goede orde ontvangen
Heel interessante aanbiedingen, goede prijs, goede service, echt betrouwbaar!
Had dekbedovertrek besteld, bleek nadat (het volgens de voorschriften ) gewassen was dat er enkele gaatjes ontstaan waren. Gebeld en gemaild met foto's : geen probleem, er wordt een nieuw exemplaar opgestuurd. Snel ontvangen en naderhand nog van Jenna een excuusbrief ontvangen. Perfecte service en nogmaals dank.
Gr Ruud Dieters
Meerdere keren wat besteld. Alles prima geregeld. Service oké, niets op aan te merken
Heb deze 's avonds besteld en de volgende dag al klaar stond voor verzending. Had deze binnen 2 dagen in huis op adres die jij opgeeft.
Met enige regelmaat bestel ik artikelen via Koopjedeal.nl. Het is nog nooit voorgekomen, dat de vooruit betaalde artikelen niet aankwamen. Ook is de kwaliteit altijd precies datgene wat ik uit de omschrijving kan verwachten.
Kortom: een site die ik anderen voor 100% aanbeveel.
Goede hulp bij retourzending, producten duidelijk op tijd ! Prima service! Aanrader !
Stofzuiger van 70 euro normaal +- 200 euro, goede koop?Bij ALDI zelfde stofzuiger aan +- 39 euro . Wat een verschil toch?
Telefonisch wat besteld bij koopjedeal, via Jenna Bedt. Ik heb nooit een bevestiging ontvangen. Zij kon het zich niet meer herinneren en deed alsof ik fout zat. Onproffesionele houding. Ik heb de bestelling geannuleerd omdat mij dit erg onbetrouwbaar overkomt. De bestelling en bezorging zou ook erg lang duren. Ze toonde onzekerheid hierover. Toen had ik helemaal laat maar zitten. Bij de bestelling had ik nota bene dezelfde Jenna Bedt gesproken en haar naar haar naam gevraagd. Ook of ik een bevestiging van de bestelling zou ontvangen. Zij verzekerde mij dat ik die vanzelfsprekend zou ontvangen. Niet dus! Ze deed alsof zij niets verkeerds had gedaan. Slechte service en houding bij koopjedeal, onbetrouwbaar dus.
Omdat je geen recensies kunt lezen/plaatsen, koop je soms een katje waar je een knolletje verwachtte. Verkleinwoordjes, omdat de artikelen dan ook wel weer niet helemaal als citroentjes smaken. Zo kocht ik laatst een koffer met gereedschap, die 500 euri waard zou zijn. NOU, DE DOOR MIJ BETAALDE 80 WAS IE WEL WAARD, MAAR HEB ER TOCH MAAR GAUW EEN GOEDE WATERPOMPTANG EN NOG ZO WAT APART ELDERS GEKOCHT.
Heb al regelmatig artikelen besteld via Koopjedeal. Altijd snel en correct geleverd. Veel variatie in het aanbod. Ben zeer tevreden.
Un peu du attendre longtemps pour la livraison
Al wat ik besteld heb, je krijgt keurig direct een bericht dat het ontvangen is en men wordt op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling en wanneer deze geleverd wordt. Kan een ander bedrijf nog een puntje aan zuigen! TOP!
Wij hebben altijd naar onze tevredenheid besteld.
Bestellen en afhandeling zijn snel en voortreffelijk
Volgende dag reactie op mijn vraag; vraag moest doorgespeeld worden aan de leverancier. Volgende dag antwoord. Prima!
Koopjedeal geeft wel erg vaak reclame, maar zo nu en dan zit er iets tussen wat je al altijd had willen hebben, van goede kwaliteit en goede prijs. De levering van het gekochte is goed en wordt wat tijd van levering goed aangegeven. Kortom: ik ga nog wel even door!
Steeds een goed product gekocht tegen een erg aantrekkelijke priijs en goede afwerking van het gekochte product!
Al redelijk wat besteld bij koopjedeal voor zeer aantrekkelijke prijzen. Niet alles was van goede kwaliteit maar het meerendeel wel en wij gebruiken dit dan ook met veel plezier. Wij kopen dan ook regelmatig als er iets bij zit wat ons leuk lijkt of wat we praktisch goed kunnen gebruiken.