Prima goed raad het zeker aan
een koop bij koopjedeal snel, goedkoop, kwaliteit !
Drie in een !
Al wat vaker hier iets besteld, goeie service
Enkel zeer positief bij al mijn bestelde artikelen is niets foutgegaan
Een keer een garantie aanspraak in werking moeten zetten en deze
Is naar volle tevredenheid opgelost.
Dus ga zo door.
Wij hebben nog maar een paar keer iets gekocht. Vlugge levering, voldoende keus alleen kunnen we niet alles gebruiken
Levering werd snel en correct afgehandeld
snelle levering,
leuke telefoonervaring en prima onderzoek
naar de vraag van de nederlander in het algemeen.
Al zeker 15 keer wat besteld en altijd alles goed snel en correct ontvangen.
Ik koop graag bij koopjedeal omdat :-
- goedkoop
- goedaanbidinging
- dat is perfect
verschillende orders geplaatst en altijd snel en goeg geleverd.
Al voor de tweede maal dezelfde artikelen besteld.alles naar volle tevredenheid afgehandeld.zal jullie zeker aanbevelen
Ik ben zeer tevreden . Ga zo door zou ik zeggen
Zeer goed en hele goede service voor een betaalbare prijs
Top bedrijf, altijd snelle en goede aflevering!
regelmatig wat gekocht.
daarvan nooit spijt gehad.
tot nu toe geen miskoop gekocht, ga zo door.
Inmiddels maak ik alweer twee jaar met veel plezier gebruik van koopjesdeal.nl. Mijn eerste aankoop waren de opzetborsteltjes voor mijn elektrische tandenborstel; ik had ze binnen twee dagen in huis en ze waren stukken goedkoper dan in de winkel. Daarna volgden de scheermesjes, cardridjes en andere producten.
Mijn grootste aankoop was tot nu toe een massagekussen. Alles producten zijn snel en in optimale staat geleverd. Het leuke is dat iedere keer een kortingsbon krijgt meegezonden waardoor je nog minder betaalt. Mijn ervaringen met koopjesdeal zijn alleen maar positief.
tot nu geen problemen gehad
Geen enkele klacht over koopjedeal louter positief.
Je besteld en je krijgt een prima product.
Heb al een aantal keer gebruik gemaakt van jullie webshop.
Heb alleen maar goede ervaringen en ook de manier waarop verloopt prima. Jullie houden mensen exact op de hoogte van hoe de stand is van verwerking. Weet precies wanneer ik het product kan verwachten. Is perfect verpakt en snelle afhandeling.
Ik ben zeer positief over jullie webshop en heb me geabonneerd op de nieuwsbrief. Zo blijf ik goed op de hoogte van de aanbiedingen.
Ga zo door !
Snelle levering en een goed product en vooral niet duur!