Product is datgene wat door de site verkocht werd. Op de hoogte gehouden van levering. Alles netjes verpakt. Goede service
De titel zegt alles wel.
Na goed overleg is mijn order professioneel gecrediteerd Complimenten Koopjesdeal erg loyaal
Gisteren besteld, vandaag in de bus!
Zeer bruikbare aanbiedingen
Ik heb alleen maar heel goede ervaringen. snelle en accurate levering. prijs/kwaliteit volgens verwachting. super
Snel geleverd voor mooie prijs
Gewoon altijd een goede ervaring mee gehad en voor de toekomst natuurlijk ook.
Snelle service en goede producten
Snelle levering en handig dat je punten kunt sparen die je bij een volgende aankoop weer korting geven, terwijl de producten zo wie zo al goede deals zijn.
Een klacht werd prima opgelost.
De aangeboden produkten zijn kwalitief goed en de prijs is zeer scherp gesteld. Ook de leveringen zijn binnen de geatverteerde tijd bezorgd. Het asortiment wisselt gereegeld zodat het aanbod vele leuke artiekelen herbergt. Een aanrader
Heb al veel gekocht snelle leveringen, en goede service als er wat mis is maar prima producten en zeer kwalitatief .
Al diverse keren wat besteld bij Koopjedeal.nl. Qua prijs, levering, kwaliteit en service gelukkig goede ervaringen.
De artikelen die ik kocht waren over het algemeen goed, kunt dus gerust bestellen.
Wekt totaal niet gebruiksaanwijziging lijkt nergens (e-mailadres verwijderd)
Snelle levering, er wel bij vermelden dat de stoelen aankomen als bouwpakket. Verder was informatie compleet.
Wij zijn heel tevreden met de artikelen van jullie, en ook met de snelle levering, en de digitale betaling gaat ook perfect.
Ga zo door.
Heel fijn dat ik zo goed, vriendelijke en geduldig geholpen ben. Bijzonder dat dit in deze tijd nog bestaat.
Goede service en vlotte levering