Helaas mijn laatste bestelling moeten annuleren. betaald maar na 1,5 week geen zicht op levering. De chat-hulp tijdens bestellen was prima echter de beloofde levering binnen paar dagen bleef uit.
Meerdere keren hebben mijn vrouw en ik iets besteld. De meeste aankopen hebben we gehouden. Die keer dat we iets naar ons zin hadden aangeschaft, was het totaal geen probleem met retourneren. Wel of geen aankoop, altijd tevreden!
Super leuke en handige aanbiedingen! Snelle nette levering.
Mooie deals snelle levering gewoon goed.
Hetgeen ik besteld heb ontving ik netjes op tijd.
Uitstekende levering en heel goed
te volgen via de e mail !
Geen enkel probleem Alles volgens afspraak geleverd
Dagelijks aantrekkelijk goede deals die het ook voor de "gewone man" mogelijk maakt om voor een aantrekkelijke prijs dat te kopen wat anders ver van zijn bed is.
Perfecte verwerking van de bestelling en snelle levering.
Een aanrader voor iedereen.
Ik heb een drietal bestellingen bij Koopjeal besteld .Levertijd en kwaliteit van de producten waren van dien aard dat ik zo weer een bestelling zou plaatsen voor iets wat ik nodig heb.
Artikelen die ik besteld heb, kwamen snel, en waren precies als in de omschrijving, voor een prima prijs !
Prima acties, snelle levering, goede prijs/kwaliteit
Scherpe aanbieding. Bestelling wordt snel geleverd.
Op tijd bezorgd, heldere betaling en voordelig.
Ruime keuze uit heel veel verrassende artikelen. Soepele afhandeling als artikelen retour tezonden worden. Soms worden artikelen niet juist beschreven, waardoor eht toch wat tegenvalt. Bijvoorbeeld 'luxe lederen telefoonhoesje'. Na ontvangst blijkt dan dat het artikel niet van leer is. Maar niet getreurd. Je kunt het eenvoudig en gratis retourneren.
Uitermate goed koopjes
Het wordt altijd prima verzorgd, is op tijd binnen, en van goede kwaliteit. Ik mis niet één aanbieding!
Prima levering, prima communicatie inden iets niet direct geleverd kan worden.
Goede aanbiedinen Snelle levering ,goede kwaliteit en stukken goedkoper dan in de winkel.
Nog niet vaak besteld, Mat wat ik heb besteld is netjes, snel en keurig geleverd.
We zijn zeer tevreden over de afleveringen van Koopjedeal.