Ze hebben goede kwaliteit spullen voor een geweldige prijs en goede service.
Duidelijke site met veel en duidelijke informatie. Snelle levering en goede service. Mijn laatste bestelling werd niet op tijd geleverd. Kan een keer gebeuren. Na 1 telefoontje naar de klantenservice stonden ze de volgende dag al voor de deur. Prima toch?
Levering duurde wel lang [bezorging] niet aan levertijd gehouden zou tussen 17.00 en 19.30 uur bezorgd worden. maar werd uiteindelijk ipv vrijdagavond dinsdagmiddag
maar apparaat is geweldig
Op 30 december heb ik drie paar steunkousen besteld, die waren mailde Koopjedeal niet meer leverbaar ik zou mijn geld teruggeboekt krijgen op mijn rekening.
Tot op heden 24 januari is dat nog niet gebeurd.
Wordt snel en netjes op tijd geleverd
Topgordijnen gekocht hier!
Zeer scherpe prijs, goede kwaliteit en vooral snel geleverd.
Voldoet altijd aan de opgegeven specificaties. Kwaliteit voor een goede prijs en de producten worden snel bezorgd.
Gordijnen besteld, levering was snel, de kwaliteit viel gezien de prijs erg mee. Kortom een tevreden klant.
Service is super zeker aan te raden
Super mooie product aanbiedingen en snelle levering
8 buiten led lampen net voor de kerstdagen besteld en in binnen 2 dagen geleverd top deal
Besteld op het laatste moment op 23 december
keurig op 24 december op afgesproken tijd geleverd
product (keukenmachine rood) zeer naar wens
We kopen al enkele jaren met enige regelmaat spullen. Soms blijkt het in de praktijk toch te goedkoop en ontvangen we rommel, maar vaker hebben we voor een lage prijs iets heel bruikbaars. Snel is het meestal, er zijn ook momenten geweest dat er geduld nodig was. Uiteindelijk wordt alles geleverd, of wordt geld terug gestort. Contact via mail over problemen verloopt prima.
Duidelijke informatie over het bestel en lever-retourtraject.
De kwaliteit is dramatisch als je toch goedkoop wilt ga dan naar Wish of Aliexpress. Hier moet je zelfs je retour porti zelf betalen. Oplichters!
De dokter adviseerde me om compressiekousen te gaan dragen en net daarvoor had ik ze in een advertentie van Koopjedeal gezien. Ik bestelde ze, kreeg ze heel gauw en draag ze met een goed resultaat. Goede deal!
Ik heb een tijdje geleden hier voor het eerst besteld, eerst was ik wat sceptisch aangezien ik deze site nog niet kende. Toen heb ik via facebook met hun opgenomen en ik kreeg verrassend snel antwoord. Ik durfde eindelijk mijn bestelling plaatsen en enkele dagen later werd hij geleverd. Ik heb isolerend gordijnen besteld en wat een verschil in temperatuur binnen. Ik zou ze niet meer kunnen missen. Ik ga hier zeker nog bestellen!
De communicatie loopt goed bij een probleem, makkelijke service. soms duurt het wel even voor een pakje na bestelling bij je is geleverd daarom net geen 10. Bedankt