Goed op de hoogte gehouden van aankoop omdat 1 van de gekochte spullen niet leverbaar was
Absoluut de moeite waard om elk aanbod te bekijken
Een waterkoker van 60 voor 20 euro.
Snelle en zorgzame levering
Ik heb al verschillende bestellingen gedaan, en als er eens iets fout ging of je was niet tevreden over het product, dan werd het altijd vriendelijk opgelost.ik ben zeer tevreden
Mijn bestelling werd snel geleverd en ook werd er correct gereageerd op mijn vrasg, hoe ik het kon retourneren. Het pskje afgeven bij DHL gaf wat meer problemen, maar dat is uiteindelijk ook gelukt!
Bijna alle produkten die ik bij jullie heb besteld waren oké. Eenmaal moest er iets retour en dat vond ik vrij omslachtig.
Goed artikel o.k
Bestel regelmatig bij koopjes deal. Altijd snelle en correcte afhandeling. Ook retour sturen geen problemen. En het betaalgemak van afterpay is ook super. Dus in kort gezegd. Super tevreden
Ben er erg te vrede over
De bestelling was correct uitgevoerd en ook goed geinformeerd hoe de verzending verliep.
Door een foutje mijnerzijds heeft Koopjedeal het voor mij voortreffelijk opgelost.
Tot nu toe vlot geholpen met een defect aan bluetooth tablethouder. De oplossing moet echter nog komen, dus uw vraag om een beoordeling is wat prematuur. Ik wacht af.
Vele keren wat besteld- vele keren vlot en goed geleverd
Ik ben tevreden over de afhandeling van de bestelling. Goede website Systeem met korting is mooi meegenomen
Ik heb al vele malen artikelen gekocht en ze zijn tot nog toe altijd goed bevallen . leuke en goede koopjes goedkoop en snel in huis hoop nog vaak te kopen. en zijn er klachten deze worden snel en netjes opgelost.
Prettige website, snelle service en binnen een prima termijn worden de goederen geleverd.
Mijn bestelling werd correct verzonden en ik mocht gratis het artikel wat niet paste retour zenden. Mijn geld kreeg ik snel terug op mijn bankrekening. Prima service!
Bij Koopjedeal refurbished iPhone 6s gekocht in mei 2017. In augustus 2017 kapotte batterij. Geen vergoeding noch garantie. Na email contact hierover met D. van Koopjedeal arrogant en zonder inhoudelijk op mijn punten in te gaan behandeld. Ik koop hier nooit meer iets.
Alles netjes afgeleverd