Heb nou al een aantal keren wat besteld bij Koopjesdeal, en ben uitermate tevreden.
Beter kan niet
Koopjedeal heeft altijd wel een leuke en praktische hebbedingetjes voor een scherpe prijs.
Simpele bestelling snel in de inbox gekregen een geweldige ervaring
Weinig problemen gehad
Een goede airco, werkt en koelt uitstekend, enig nadeel is wel dat hij erg rumoerig is, en daardoor gezien de nachtrust, eigenlijk s`nachts niet in werking kan zijn, wat een beetje jammer is.
Verder een uitstekend werkende koeler.
Airco besteld, snel geleverd en goef product.
Voorbeeld voor andere webshops!
Beloven is een maar uitvoeren is twee van 4 bestellingen in mei zijn er 2 niet compleet geleverd ,15 mei mis ik 2 multi-color jappanse -esdoorns 3 kleur blad.21 mei mis ik een olijfboompje?en dan beloven ze u hebt het voor 29 mei binnen! ik denk dat dit mijn laatste bestellingen zijn! GEGROET>>>
Alleen maar toppie de top
De levering van de mondkapjes zijn in de CORONATIJD! op tijd en snel bezorgd.
De mondkapjes zijn van een prima kwaliteit.
En was op tijd
Goede service en betrouwbaar.
18 april 5 vruchtboompjes besteld en niets geleverd gekregen ondanks op verzoek 4 x mijn adres te hebben door gegeven .
Het zijn gewoon oplichters!
Snelle, goed verzorgde aflevering
20 mei een kleed besteld nog steeds niet binnen. Hier word ik zo moe van .Bellen ect heeft geen zin nemen niet op.
Ongeveer 5 weken geleden een keukenmachine bij deze organisatie gekocht .
Merk : Magnani Prijs € 99,99
Precies 2 dagen. later werd exact dezelfde machine aangeboden bij voordeelvanger.nl voor de prijs van € 79,99. Dezelfde dag ook actievandedag.nl exact dezelfde machine onder het merk : bourgini prijs € 79,99.
Ongeveer 1 week later de folder van de Blokker , volledig dezelfde machine prijs
€ 69,99. Hierover een berichtje gezonden naar
Koopjedeal.nl dat ik dit allemaal wel erg vreemd vindt en waarom zij € 20 ,- meer rekenen dan andere aanbieders? Nooit reactie ontvangen.
M.a.w. Koopjedeal.nl berekend hogere prijzen dan haar concurrenten, reageert niet op een bericht van een klant, conclusie mijnerzijds is dus dat het geen goede organisatie is, trek
zelf uw conclusie, ik heb koopjedeal.nl verwijderd uit mijn favorieten.
Ik vind oprecht dat bezorgdienst DHL er een potje van maakt.
Weken geleden een airco gekocht en betaald, maar nooit geleverd gekregen. E-mails verstuurd; geen reactie. Uiteindelijk een reactie; ze gaan het uitzoeken.en dan hoor je weer niets meer. Echt heel slecht.
Al weken aan het wachten op onze bestelling
Telefonisch niet te bereiken
Hoop reactie te krijgen op email
Sinel
Op 14 mei een bestelling gedaan voor 4 xxl olijfboompjes. Goede prijs en dus bestelt. Echter meteen in de bevestigingsmail gezien dat ik per abuis nog ons oude adres had staan. Binnen het half uur na de bestelling dit doorgegeven aan de klantenservice. Het antwoord dat ik kreeg:
"wij kunnen helaas uw adres niet meer wijzigen. Weet u wie er op het eerst opgegeven adres woont? u zou diegene kunnen vragen het pakketje te weigeren aan de deur. U krijgt dat het geldbedrag teruggestort, zodra het weer bij ons retour is aangekomen."
Hierop heb ik de bestelling geannuleerd.
Na tot 3 keer toe mijn ongenoegen geuit te hebben krijg ik ieder keer hetzelfde antwoord.
Wat nog het ergste is, ik krijg helemaal geen antwoord op de dingen die ik in de mail vraag.
De status van de bestelling is vandaag 25 mei echter nog steeds: "bezig met verwerken". Echter durven ze te beweren dat de bestelling onderweg is maar ik heb geen track en trace ontvangen.
Hun uitvlucht is "de bestelling is rechtstreeks naar de leverancier gegaan en hier kunnen wij niets meer aan veranderen".
Kom op het is geen kwestie van kunnen maar van willen.
Samengevat echt dieptrieste en waardeloze service . Ik koop hier nooit meer iets!