Bij Koopjedeal kan je heel makkelijk bestellen, alles is begrijpelijk en de levering volgt meestal snel. Ik heb er geen klachten over. Leuk dat je ook nog punten spaart die je bij je nieuwe bestelling kunt inwisselen voor korting. Vind alleen de bezorg/administratiekosten een beetje hoog.
Wat ik bestel komt snel binnen en voldoet aan mijn verwachting.
Wat ik wel heel storend vind, zijn de verzendkosten. Als ik b.v. twee telefoonhoesjes tegelijkertijd wil bestellen moet ik tweemaal de verzendkosten betalen terwijl het in één pakketje in één keer verzonden wordt.
Afgelopen jaren regelmatig wat besteld. Is naar alle tevredenheid geleverd. Bij de laatste bestelling via de chatt een aantal keren te horen gekregen dat de bestelling "de volgende week geleverd zou worden". Na vier weken bleek dat het één item van de bestelling niet geleverd kon worden. Uiteraard kan dat voorkomen, maar geef dat dan als antwoord en geen onjuiste info. Was een incident. Geen reden voor mij om niet meer bij Koopjedeal aankopen te doen.
Geen gedoe meer met raggertjes of flosdraad. Zelf doe ik mondwater in het apparaat en binnen 3 minuten een heerlijk fris en schoon gebit!
Goede (merk)producten die je altijd net nodig hebt tegen een prima prijs.
Vrijwel bij elke bestelling wordt de levertijd zoals op de website staat niet gehaald.
Sinds ik via koopjedeal spullen koop winkel ik meer met plezier. Makkelijk in te loggen, via nieuwsbrief, makkelijk keuze maken, snelle goede levering.
Producten werden snel geleverd
Vaak komen de bestelde artikelen eerder dan in eerste instantie aangegeven
Bestelling snel binnen, geleverde voldoet aan de verwachtingen
Alles prima. Aanteraden.
Kwaliteit produkten niet altijd mooi
Meerdere keren een bestelling geplaatst. Vaak ging het goed en enkele keren goed fout.
Refurbished PC teruggestuurd omdat het niet klopte met de specificatie zoals was geadverteerd.
Nu wordt er weer een PC aangeboden waarbij niet duidelijk wordt vermeld dat het om een refurbished PC gaat.
Bij bestelling van Windows 10 software wilde de voucher niet werken. Heb er meerdere berichten over moeten sturen. Prijs was OK, maar vergelijkbaar met wat ik elders had moeten betalen. De zogenaamde "mega besparing" was behoorlijk overdreven.
Ik zal daarom alleen producten kopen bij Koopjedeal waarbij het risico voor mij miniem is.
Inmiddels zo'n 16 bestellingen gedaan bij Koopjedeal. Zeer vlotte afhandeling en je wordt prima op de hoogte gehouden wanneer het artikel geleverd wordt. Óók indien er onverhoopt vertraging optreedt! Dit gebeurt zelden. Indien het artikel tegenvalt: geen probleem als je t terugstuurt en je krijgt het aankoopbedrag netjes teruggestort op je rekening.Indien je een vraag hebt tijdens het bestellen dan kun je prima chatten met een vriendelijke en slagvaardige medewerker. Kortom: een dikke 9!
Verschillende artikelen tot tevredenheid ontvangen echter twee artikelen niet. Ik wilde deze graag ruilen. Dit kon zonder moeite en met daarbij alle hulp. Terug brengen bij een afhaalpunt. Een paar dagen later het juiste artikel weer in de bus of het geld terug op mijn rekening. Hulde!
Ken jij dat ook dat je iets ziet op een site en denk van dat wil ik hebben. Dan begin je eraan en loop je steeds weer tegen die rare vragen aan, nou bij koopjedael is dat niet het geval. 1 keer een account aanmaken en klaar voor gebruik, druk op je onderdeel wat je wilt hebben en afrekenen maar. Ook het terugdraaien van een koopje/deal gaat ook zonder tegenslag of stoot. Erg behulpzaam op diverse manieren via de helpdesk.
Het zijn bijna allemaal spectaculaire aanbiedingen die je blind allemaal in een keer zou moeten bestellen maar dat is natuurlijk ook jammer want dat zou het "winkelen" op jullie niet meer leuk zijn. Enkele keren paar maand bij jullie een KOOPJE doen blijft altijd leuk een spannend.
Regelmatig bestellingen gedaan zonder problemen ontvangen en dus ik heb ik geen klachten!
Zelfs na een bestelling van een I pad (refurbished) voor mijn dochter kreeg ik nog een verrassing. Ofschoon ik hier niet om had gevraagd kwam het initiatief van Koopjedeal zelf! Geweldig, zij konden zich niet vinden in de te lange levertijd en zodoende kreeg ik een mail voor nog betere uitvoering, GEWELDIG.
Kopen bij koopjedeal is dealen met een goede zaak die niet alleen een groot assortiment heeft maar ook nog eens erg snel is met het bezorgen van deze aanbiedingen. Kortom: "Koopjedeal" is een goede deal om te doen.