De meeste artikelen worden snel geleverd .
Ik kocht een dekbedhoes die na twee nachten slapen al scheuren op de naden vertoonde. Uiteraard gemeld met foto's bij Koopjedeal en ik kreeg het antwoord dat het niet kon worden terug genomen om hygiënische redenen. Alsof ik het na gebruik wilde ruilen voor een andere kleur. Na mijn protest kwam er geen reactie meer. De dekbedhoes ligt inmiddels bij het grof vuil en mijn account bij Koopjedeal ook. Daar koop ik nooit meer iets.
Heb een goede ervaring als ik iets bestel word vrij vlot bezorgd
Bij retour ook vrij snel je geld terug goede ervaring
Koopjesdeal heeft goede producten , keurig op tijd, en het belangrijkste niet duur.
Mijn ervaring met koopjedeal is super goed, de artikelen zijn goed , de afwerking is goed , evt. retour sturen en je geld retour ontvangen is goed , kortom het is geen slagzin maar een feit, koopjedeal staat voor kwaliteit , ga zo door.
Ron Lameijn
Koop je deal is het letterlijke wat ik uit de aanbiedingen haal.Dus daarom koop ik de deal die de aanbieder mij biedt. Zonder spijt want goede kwaliteit en betaalbare producten laat je toch niet liggen? De aankopen zijn tot heden allemaal goed en betrouwbaar.
De producten verzorgd verpakt en als het even kan snel geleverd. Ben zeer tevreden met Koopjedeal. S.Soealman
Uiteindelijk krijg je wel wat je hebt besteld maar het duurt soms wat lang.
Mijn ervaring is:wil je zeker zijn vän een goed product,tegen de juiste prijs en correct geleverd kies dan voor een leverancier waar je op kan rekenen! En, laat ik nou net die ervaring met Koopjedeal hebben! Voor alle duidelijkheid Ben geen aandeelhouder, geen medewerker , maar gewoon een tevreden klant!
Het heeft erg lang geduurd voordat er een oplossing kwam. Ik ben blij dat de verantwoordelijk genomen is voor mijn probleem.
Op 2 november een stekker mini kachel besteld en betaald. Deze zou 9 november geleverd worden. Nu 44 dagen nabestelling nog niet ontvangen. Vele malen contact gezocht via chatberichten, de antwoorden blijven steeds langer uit, de beloftes de zgn externe leverancier te laten weten dat er nog geleverd moet worden leveren geen resultaat op. Eerst zou er weer geleverd worden op 22 november.niets ontvangen. Telefonisch zijn ze bereikbaar 61 wachtenden voor je zegt genoeg. In mijn account gegevens bij bestellingen staat vermeld dat er geleverd is. Ik heb ze gevraagd hun verantwoordelijkheid te nemen en mijn geld terug te storten. Tot op heden geen reactie ontvangen.
Er is in jaren nooit iets mis gegaan.betaal altjid vooraf gelijk met de bestelling.
Op 25 oktober twee bestellingen van elk 3 aankopen gedaan. Tot op heden nog steeds 2 aankopen niet geleverd. Wel betaald. Slechte telefonische bereikbaarheid. Meer dan een uur aan de lijn gehangen.De bezorging met DPD is meer dan slecht. Zij presteren het om wel briefjes in de bus te doen maar niet aan te bellen terwijl wij wel thuis zijn. Te veel moeite in een appartement te bezorgen blijkbaar. Verder duurt het lang eer het bij de parcelshop afgeleverd wordt. Het wachten is nog steeds op een antwoord. Ga nu mijn geld maar eens terugvragen want dit wordt niets.
Bestelling gedaan een week voor sinterklaas 4 artikelen besteld. inmiddels 1 artikel ontvangen! 2 artikelen inmiddels elders besteld. Zat een foutje in het verzendadres! gelijk gemaild om dit aan tepassen enigste antwoord was dat het momenteel 7 dagen duurt om een antwoord tekrijgen daarna ook gebeld 46 wachtende voor mij na 30 minuten afgehaakt nog steeds 39 wachtende voor mij. Dus opnieuw gemaild weer 7 dagen wachttijd en nog steeds niets gehoord of ontvangen. boze ontevreden klant Rens Vos
Kom er weer niet door
Pakje ( gordijnen) was kwijtgeraakt, geloof ik niets van.
Er werd gevraagd of ik geld terug wil hebben of opnieuw besteden
Heb opnieuw besteld. Omdat ik al eerder de zelfde gordijn had besteld.
Nu is het weer dood stil.
Heb alleen maar goeds te vertellen. Het is gewoon niet anders. Altijd correct geholpen en op tijd bezorgd. Ja dan kan men lopen zeuren of zoeken, maar daar heb ik geen zin in. Dus gewoon goed!
Mijn bestelling van 2 led plafondlampen zijn correct en op de aangegeven termijn geleverd. Inmiddels geïnstalleerd en het bevalt zeer goed.
Het produkt is goed maar verzending duurt redelijk lang.
Heb een aantal keren nu iets besteld bij Koopjedeal en ben nog nooit teleurgesteld.