Koopjedeal.nl reviews

PeriodeLaatste 12 maanden202320222021
Lid

Trudy

Ronddraaiende mop

Voor het eerst heb ik bij Ilse een bestelling geplaatst en het is me zeer goed bevallen.

2 dagen later had ik mijn bestelling in huis - netjes en goed verpakt.

Regelmatig een leuke nieuwsbrief met mooie aanbiedingen.

Rhody
18-04-2016

Prima service. Mooie aanbiedingen.

Altijd mooie aanbiedingen. Als ik iets nodig heb, kijk ik ook altijd even hier.

Alles redelijk vlot bezorgd en het puntensysteem werkt goed.

Fia

Mijn ervaring

Ik heb vaak iets besteld en het is nog nooit fout gegaan dus ben heeeeeeeeeeeel tevreden over jullie.

Hans

It is real bij Koopjedeal

Mijn ervaring is met Koopjedeal is positief....

Alleen al de gedachten dat achter dit bedrijf een media/pers/courant/dagblad zit.....

Koopjedeal kan zich geen slecht materiaal en/of slechte klantvriendelijkheid veroorloven....

Bert
18-04-2016

Goede producten tegen een prima prijs

Regelmatig zijn er goede aanbiedingen, die via de nieuwsbrief onder de aandacht worden gebracht. Na bestelling worden de producten snel geleverd. Fijne winkel om te bestellen!

Lisa
18-04-2016

Slechte artikelen en late reacties

Na mijn aankoop van nieuwe Apple oortjes kreeg ik mijn aankoop binnen de verzenddagen, dit was in orde. Helaas voelde de oortjes zelf heel nep aan en ze waren ook binnen een paar uur al kapot. Toen ik vroeg of ik ze retour kon zenden kreeg ik pas een reactie naar 3 keer contact opgenomen te hebben. Nu een ingewikkeld traject afgaan voordat ik me geld terug kan krijgen.

Mevr.

Meestal heel goed

tegenwoordig een snelle bezorging, top, alleen ik heb weken terug dekenklemmen gekocht, maar nooit gekregen, jammer.

Paul

Goede kwaliteit

Goed assortiment en snelle levering.

Charles

Een dikke 10

De bestellingen zijn netjes aan gekomen en op tijd.

Conny

Totaal geen klachten

Goede service, duidelijk en vlotte bezorging!

Margreet

Picobello !

Erg tevreden voor het eerst iets besteld was er de volgende dag. Afterpaybetalen ! Goed geregeld !

Erik

Koopjedeal is TOP!

Leuke deals - onweerstaanbare prijzen - uitstekende service - snelle bezorging

Elly
18-04-2016

EIGEN SCHULD, DIKKE BULT.

Ongeveer 6 weken geleden heb ik cartridges voor mijn Epson printer besteld. Bij de bezorging kwam ik tot de ontdekking dat IK de verkeerde nrs. had opgegeven.

Ik heb hier over gebeld met koopjedeal en die zouden het even voor me regelen bij de leverancier zodat ik ze kon retourneren.

Alles is keurig geregeld en in dezelfde week ontving ik de cartridges die in mijn printer pasten.

Ik ben hier reuze blij mee, en al heb ik zelf die fout gemaakt het is helemaal geweldig opgelost en mijn printer doet het weer.

Nogmaals hartelijk dank

Sabine6688

Goed bedrijf

Goede en leuke producten en aanbiedingen! Snelle levertijd, eigenlijk zoals staat aangegeven of sneller.

Peter

Ideale deal

Al vaak wat gekocht. Tot nu toe zeer tevreden.

Richard

Koopjedeal Zekerdeal

Ik heb tot dusver, na drie bestellingen, alleen maar positieve ervaringen met Koopjedeal opgedaan. Producten worden op tijd geleverd en verkeren in uitstekende staat. De dagelijkse nieuwsbrief biedt voldoende keus en er zit altijd wel iets tussen dat leuk, handig of noodzakelijk voor het huishouden, de tuin, je hobby of je leefstijl is. Al met al een aanrader, zeker gezien het aanbod van andere online-shops.

Hans

Wat een koopjesdeal

het is vaker nog beter als op de foto of de beschrijving

het word op tijd verzonden

Joke

Altijd prijs !

Al talloze malen heb ik iets besteld via Koopjedeal.nl en telkens weer kwam de bestelling op de beloofde tijd helemaal zoals bedoeld aan. Waar vind je dat elders?

Jeroen
18-04-2016

Van fitness tot elastische kousen!

Het kwam zo maar langs en was op tijd geleverd. Zelfs melding over verlate levering kwam op tijd!

Jan

Belofte is belofte

Klacht over een lamp op zonne-energie. Na aandringen van mij (2e mail) wordt de mail eindelijk gelezen en stelt iemand een vraag die ik als hij goed gelezen had al beantwoord was. Hij excuseert zich wel en schrijft dat een mail normaliter binnen 2 dagen beantwoord wordt. Op mijn antwoord per mail komt wederom geen antwoord (dat zou toch binnen 2 dagen gebeuren) en uiteindelijk maar gebeld. De lamp is uiteindelijk opgestuurd na aangeven hoe en nu maar afwachten wat er verder van komt.