Snel geleverd. Retourzendingen worden snelheid verwerkt.
Bij een bestelling ontbrak 1 item. Na melding kwam er snel een reactie. Het item zou zo snel mogelijk nageleverd worden. 2dagen later heb ik het ontvangen.
Wij zijn heel erg tevreden over de snelle afwerkking .En we hopen dat dat ook de volgende keer ook zo is. Vriendelijke groed.
Ik had een artikel besteld dat heel snel bezorgd werd. Helaas viel het artikel toch tegen. Vervolgens gebeld met Koopjedeal.nl. De medewerker deed absoluut niet moeilijk en verleende alle mogelijke medewerking om het artikel (kosteloos!) te retourneren en de toezegging deed dat het volledige bedrag (inclusief betaalde verzendkosten) terugbetaald zou worden. Super service!
Duidelijk verhaal op de site, Je krijgt wat wordt voorgesteld. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
Voor mij alleen eengoede behandeling en zeer snel in huis perfect
Na een retourzending binnen 14 dagen geld retour op rekening, prima geregeld.
Prima spullen prima bezorging
Twee soft-close toiletbrillen besteld, keurig verpakt verzonden.
Na ontvangst, één van de brillen uit de verpakking gehaald, Helaas bleek bril 1 geen soft-close type te zijn. Bril 2 bleek ook niet uit de juiste categorie te komen.
Een klacht gestuurd - waarop niet inhoudelijk is gereageerd - en een retouraanvraag gedaan. Deze laatste werd gehonoreerd en vervolgens correct afgehandeld .
Voor de levering (duurt wel een aantal dagen.) en retourafhandeling gemiddeld een 7; Klachtafhandeling een 5. Overall een 6.
Had 3 stuks micro SD kaartjes gekocht van 32 GB daar ging 1 stuks van defect, ruilen was geen probleem, alleen het ontdekken hoe het werkte was even puzzelen. Alleen jammer dat de 32GB op waren, heb daarom gekozen voor twee maal 16GB en die werden razendsnel geleverd.
Zo als jullie zeggen dat het lekker koel is in de zomer ,zo ervaren wij het als een sauna zo warm.wij zijn er echt niet tevreden over het valt ons erg tegen.
Heel adequaat werd er gereageerd op een retourzending. Snel, zonder extra kosten het juiste product ontvangen.
Mooie aanbiedingen tegen een voordelige prijs die ook nog snel geleverd worden
Al veel keren iets besteld. Altijd leuke dingen en verrassende prijzen. De levering is zeer snel; vaak al binnen 4 dagen. En is er iets niet naar wens; even contacten en je kan het retourneren, zonder vragen en snel je geld terug op de rekening. Wat kan een mens blijer maken?
Snelle levering en prijsbewust
Alles op tijd geleverd, donker krijg je bericht.
Erg leuk koopje voor een NASA kussen. Bedankt!
Iets gekocht, was super. Wel vel mail-rekkame EN vaak dezelfde producten in mails? DAT weet ik dan wel hoor. Maar vaak leuke aanbiedingen.
Snelle levering en goede kwaliteit
Leuke aanbiedingen en snelle correcte levering.