Gekocht Bamboe sokken, voldoen aan verwachtingen
Een overweldigend aanbod en ja, dan zit er ook wel eens iets tussen waarvan je denkt: Koopjedeal, deze sub-leverancier is niet jouw standaard. Dat overkwam ons nu voor de eerste keer na de vele jaren van vlekkeloze leveranties. Het product was nog net goed voor de BESTtas. Maar voor alle overige bestellingen die we in de loop der jaren deden, geven spontaan een tien: ja, in negen van de tien gevallen doet Kooppjedeal wat het belooft!
Zeer te te goede artikelen voor de prijs 3x besteld nu en verzending zeer goed koop noch.
Ik koop geregeld via koop je deal, omdat je zo veel hebt voor een relatief laag bedrag als je het vergelijkt met wat je in de winkel betaalt dus doen zou ik je aanraden
Odanks drukke kerst snelle levering
Eerste aankoop faillissement, waarna moeite om het geld terug te krijgen. Daarna met spaarpunten kunnen bestellen waarvan een kwart maar geleverd is. Dus balen. Hopelijk zijn mijn punten nog geldig.
Vlot bezorgd en ze zitten prima
Ik heb 2dagen geleden voor de 2de x iets besteld. Eerste was uitstekend tweede wacht ik nog op
Mijn kleinkinderen zijn niet meer zo klein.
Ik heb er nl. 6 tussen 18 en 10 jaar.
Ik dacht waarmee hen nog plezier doen als ze altijd met hun smarthphone bezig zijn.
Toevallig kwam ik op jullie site gepaste geschenkjes tegen,nl.
Karaokemicro’s en vergrootlenzen voor hun phones.
Dit leek mij zeer gepast, dus kocht ik van elk 3.
Hopelijk zijn ze blij met deze kleine verassing.
Ook bedankt voor de snelle service en het mooi kaartje.
Steeds ervaar ik dat :
Koopjedeal is
Snel goed en .voordelig.!
Goede prijs, en bij defect lampje meteen een nieuwe gekregen. Super service.
Een geweldig goede site en levering.
Wij hebben de buitenlampen op zonne energie ontvangen en blijkt dat er een niet goed werkt.
Een mail gestuurd en na een paar dagen een nieuw product geleverd.
Dat noem ik een goede service van een bedrijf.
En goede prijzen
Producten worden snel geleverd en in goede staat. Ik heb één keer wat anders gekregen dan op de foto stond, maar dit is goed opgelost, duurt alleen wel langer dan gehoopt om reactie te krijgen op mails.
Meerdere keren producten besteld, altijd zeer goede deals en vlot geleverd.
Snel thuis en zoals op de foto.
Producten zijn snel geleverd, prima kwaliteit/prijs verhouding. Zeker de moeite waard om vaker te bestellen!
Bij alle aankoop zijn wij meer dan tevreden.
2 weken geleden voor het eerst een bestelling geplaatst via koopjedeal. Mooie, aparte spullen die je niet overal ziet voor als je van exclusiviteit houdt. Bestelling was snel geleverd en ondertussen werd ik goed op de hoogte gehouden van mijn verzendinformatie. Top!