Ik heb al diverse bestellingen gedaan bij Koopjedeal, slechts eenmaal heb ik een bestelling retour gestuurd! Het voordeel van Koopjedeal is, dat ze ongeveer alles in hun pakket hebben!
Zeer goede ervaring, netjes op tijd aan gegeven wanneer het pakketje word geleverd. correcte werking.
Alles is met tevredenheid in ontvangst genomen. Klopt zoals het is aan gegeven. Meerdere producten besteld en allen naar tevredenheid. 100% betrouwbaar en snelle service
Ervaring goed tot uitmuntend.
Betrouwbaar en uitstekende producten die bovendien betaalbaar zijn.
Het bestellen gaat eenvoudig, het betalen ook, en de tracking geeft duidelijk inzicht waarna de bezorging "tip top" in orde komt.
Mijn ervaring : punctuele levering
Snelle levering, maar 'alle waar naar z'n geld' blijft .
Super snelle levering
Ook retourneren van produkt ging gemakkelijk
Ik had nog nooit van deze site gehoord maar kijk er nu elke dag op! Leuke artikelen voor weinig geld, me moeder is vooral verslaafd aan deze site geworden die heeft elke week wel weer een pakket van jullie binnen!
Super service! Had zelf per ongeluk verkeerde maat besteld en werd niet moeilijk over gegaan en snel gehandeld Harstikke bedankt!
Ik heb er een goede ervaring mee opgedaan.
Tot nu toe goede ervaringen
Geen klachten alles goed en snel geregeld
De bestelling werd in sneltreinvaart afgerond en de communicatie ten aanzien van bezorging was perfect. Grote klasse!
Alles was goed geregeld
Over Koopjedeal niets dan lof ,Meestal snelle levering ,indien op voorraad ,en anders duurt het een paar dagen ,niks mis mee ,daar reken ik al vaak op .
Soms direct,soms heeft het meer tijd nodig
Jullie service is goed maar ook jullie zijn afhankelijk van leveranciers en daar schort het soms aan . Bv bestelling niet meer beschikbaar, bestelling vertraagd, bestelling niet compleet en moet nagezonden worden. Gr Henk Heuverling
Koopjedeal doet wat ze beloven: snelle levering en op het moment dat ze dit aangeven. Zeker het vertrouwen waard!