Normaal ben ik vol lof, maar laatste bestelling loopt allerminst lekker. 19 december 3 artikelen besteld. 21 december 1 artikel geleverd via post. Bericht van after-pay dat betaling uiterlijk 9 januari dient te geschieden. Op 3 januari gebeld en na 30 minuten wachttijd een verhaal waar ik niets wijzer van werd en dat mijn betalingsplicht 14 dagen zou worden uitgesteld en de levering nog wel 5 werkdagen zou duren. Inmiddels 8 januari weer gebeld, maar nog langere wachttijd, dus maar gemaild, want ik moet de volgende dag betalen, want van after-pay geen uitstel ontvangen. Krijg ik een automatische mail terug om vanwege de drukte nog maar eens 7 werkdagen te wachten. Dus geen antwoord op mijn vragen over de aflevering en ook niet over de betaling aan after-pay, die uitgesteld zou worden. m niet in de problemen te komen toch after-pay maar betaald op 9 januari, maar van Koopjedeal geen reactie. Dit valt me zwaar tegen. Vandaar een lage score,
Eind november een boxspring besteld welke naar verwachting op 10 december zou worden geleverd. Tot op heden nog steeds geen boxspring. Talloze keren gebeld en gemaild en steeds opnieuw worden er beloftes gemaakt die niet worden nagekomen (u wordt week 52 gebeld voor een afspraak voor de levering, dan wordt het toch week 1 en nu zijn we nog steeds niet gebeld). Telefonisten schuiven de schuld af op de leverancier waar wij natuurlijk geen boodschap aan hebben. Koopjedeal zou zijn verantwoordelijkheid moeten nemen. Ondertussen is er ook nog steeds een dekbedovertrek niet geleverd welke volgens de telefoniste gewoon op voorraad ligt en ook al in november is besteld. We voelen ons opgelicht, alles is namelijk wel betaald.
Update van 31/01/2019:Inmiddels is het bed geleverd. De beloofde en betaalde installatie van het bed bleek niet doorgeven te zijn aan de leverancier. Dus alsnog het bed zelf in elkaar gezet. Geld wel retour. Dit geldt niet voor het overtrek welke nog steeds niet geleverd is en niet meer geleverd zal worden. Door de vele correspondentie en betalingen over en weer zijn z e het overzicht bij koopjedeal kwijt en krijg ik mijn geld van het overtrek niet terug. Omdat ik het vertrouwen op een goede afloop inmiddels helemaal verloren heb, heb ik besloten het contact met koopjedeal te verbreken. Het is te frustrerend. Hopelijk zijn mensen op deze manier in ieder geval gewaarschuwd.
Geachte lezer,
De aanbiedingen en de afhandeling daarvan zijn om van te smullen. Wat je ziet aan artikelen en bijbehorende prijs kan menigeen verleiden tot en ongemerkt is het artikel ook snel binnen. Een mand met glimmende en ook nog lekker smakende appeltjes dus.
Echter is er ook wel eens een rotte appel en, o wee, die kan de hele mand bederven. Dat is zonde van de energie en trots die je werk steekt.
Maar met 1-0 achter betekent nog niet dat je de wedstrijd hebt verloren. In mijn geval betekent het een bestelling van een 2-tal ledlampen op 20 november jl. die ik tot op heden nog niet heb mogen ontvangen. Ondanks diverse mailtjes en standaard reacties dat het druk is, hoor en ontvang je verder niets. Echt jammer.
Maar elk probleem kent zijn oplossing en in deze is dat misschien de "Koeman solution". Gewoon even een briefje het veld in, de mannen aan het werk zetten en zie het resultaat. Een mand met mooie, oranje in deze, appels. Ik daag jullie uit.
Nooit geen problemen bij aan koop.Snelle en keurige afhandeling.
Ik heb ervaren dat wat ik had besteld
ook inderdaad wordt geleverd prima service!
Ik heb al diverse keren wat besteld en de artikelen zijn altijd naar verwachting en snel geleverd
Prima en duidelijke website met leuke koopjes.
Afhandeling vlot en accuraat
Ook retourneren wordt keurig afgehandel.
Ben erg tevreden.
Weer een mail gekregen dat artikel beslist binnen 5 tot 7 werkdagen geleverd zou worden. Gebeurde natuurlijk niet. Zelf weer moeten bellen en uiteindelijk bleek artikel niet leverbaar te zijn. Weken aan het lijntje gehouden, slechte informatie van klantenservice verschillende medew. gesproken die allen hun eigen visie op dit verhaal hadden, en vervolgens maar weer eens een standaard mailtje sturen wat niets met mijn klacht te maken had.
Oktober artikel besteld. Retour gestuurd omdat het kapot was. Vervolgens geen reactie. Alle contact moet van mij komen .er wordt niet of nauwelijks gereageerd op mails. Antwoorden waardeloos. Toezeggingen worden niet waargemaakt. Bellen bijna onmogelijk zomaar een uur wachten.
Nog steeds geen vervangend artikel. Geen vertrouwen waardeloos bedrijf. Had ik de recensies maar eerder gelezen.
4 artikelen besteld. Er is er 1 direct geleverd. Nu 1 maand later en talloze keren wachtend in de telefonische wachtrij met steeds een oneindig aantal personen nog steeds geen enkele opheldering waar mijn betaalde producten (rond de 100€) blijven. Men belooft opheldering en je hoort nooit meer wat.
Ik ben zeer tevreden overde service.
‘S middags een tapijt besteld, na 2 dagen gratis en keurig thuisbezorgd. Hoewel geen absolute topkwaliteit, maar dat kan ook niet voor dat geld, ziet het er behoorlijk goed uit en zijn we er zeker wel tevreden mee.
Prijzen zijn super en goede producten
Bestelling vlak voor de feestdagen toch op tijd geleverd. Had ik eerlijk gezegd niet verwacht.
Groet Hemmo
Ik heb wel lang moeten bellen en mailen met Koopjedeal. Uiteindelijk is het via ervaringen.nl snel opgelost. Jammer dat Koopjedeal dat niet direct met haar klant regelt.
Op 27 november een iPhone 6 besteld en betaald. Deze zou 7 december 2018 geleverd worden samen met een cover. De cover werd 2 december via bespot geleverd. De iPhone tot op heden nog steeds niet! Telefonisch contact (na 1 1/2 uur in de wacht) levert een niets zeggend verhaal op maar er wordt direct aan gewerkt. Na een week nogmaals gebeld, de notitie was zoek geraakt maar er wordt aangemerkt! Vervolgens verschillende keren mailcontact waar bij herhaling wordt beloofd dat mijn telefoon gaat komen. Uiterlijk woensdag 9 januari is de levering, de beloofde track&trace code heb nog steeds niet ontvangen. Ik ben benieuwd maar vrees het ergste!
Na verschillende aankopen ben ik zeer tevreden er is niks mis gegaan en de ene keer dat het niet goed ging is dit direct opgelost petje af.
Zoals beloofd keurig op tijd geleverd en correct afgehandeld. Zeer tevreden en groeten uit Schiedam,Marcel