De service, de levering alles is gewoon perfect
Geen problemen ondervonden.
Prima bestelling was er nog sneller dan ze beloofd hadden
Goede service aan de telefooni
Al meerdere keren iets gekocht bij koopjesdeal .Nooit teleurgesteld , levering altijd binnen de afgesproken tijd en goeie kwaliteit.Kijken altijd even wat de deals zijn , en dat blijven we zeker doen . TOP !
Heb een led TL lamp gekocht en na vier dagen heb ik de levering gekregen en bij de verpakking open te maken heb ik vastgesteld dat vooraan de pinnekes kapot waren. Heb direct kontakt opgenomen waarbij ze me vroegen om een foto door te sturen waarna ze me onmiddellijk zegden dat ze me een nieuwe zullen opsturen en vier dagen later had ik de nieuwe lamp, waarvoor dank
De geleverde regenjassen waren niet geheel zoals besteld. Ten eerste de kleur. Besteld was 1x navy en 1x zwart. Geleverd werd 2x navy. Verder had de jas 1 zak i.p.v. 2 zakken zoals in de advertentie genoemd. Tenslotte was de kwaliteit van de jas heel erg matig; eerder een jas die je verwacht na een paar keer dragen te zullen wegdoen dan een die ca. € 60 waard zou zijn (de oorspronkelijke verkoopprijs volgens Koopjedeal) Gebeld met klantenservice en de klachten voorgelegd. Direct werd voorgesteld de jassen terug te nemen, de retourorder werd gemaakt; ik hoefde zelf niets te doen daarvoor. Er zou een notitie worden gemaakt dat de jas niet van de beloofde is. Jassen teruggestuurd en vlot het aankoopbedrag + bezorgkosten retour ontvangen.
Zie hierboven beschreven !
Prettige geholpen en vriendelijk. en op tijd geleverd.
Jongens dat kan toch niet mooier, een geplande levering van ca 1 week en dan binnen 2 dagen in huis Prima hoor
Ik heb Koopjedeal tot nog toe als prettig en betrouwbaar ervaren.
De producten die ik heb gekocht waren en zijn van goede kwaliteit. En de service ben ik erg over te spreken.
Ik heb al vaker iets bij Koopjesdeal besteld. De artikelen waren van goede kwaliteit en heel redelijk van prijs. ook werden ze snel bezorgd.
Correct en netjes afgeleverd
Bestelling vlot en goed geleverd. Erg tevreden.
Moet wel eens wachten maar dan komt het van ver.
Zeer snelle levering en goede kwaliteit
Het zijn goede producten.
Supersnelle en correcte afhandeling en bezorging binnen 24 uur.
Mijn artikel zou op 11augustus afgeleverd worden. Tot mijn verbazing en blijdschap kwam het artikel reeds op 5 augustus. Alles naar tevredenheid. Bedankt voor de snelle levering!