Wandheater 19,95 absoluut een grote misser !
Hometrainer, veel te simpel,is niet te vergelijken met een echte.
Graag veel meer controle op kwaliteit!
Jullie snelheid en service zijn prima tot nu toe.
Heb al diverse dingen besteld en heb totaal geen klachten over koopjedeal, leuke aanbiedingen, correcte en vlotte levering, iedere keer weer.
Ga zo door koopjedeal.
De laatste jaren hebben we inmiddels verschillende keren iets gekocht bij Koopjedeal: van kattenpieper tot tl-led-buis. We hebben goede ervaringen en als we weer eens iets interessants zien, schromen we niet om weer te bestellen!
Ik ontving meer dan een maand geleden een verkeerde zending op mijn bestelling bij Koopjedeal. Teruggestuurd en gevraagd om de juiste bestelling. Sindsdien ben ik een maand aan het e-mailen en al wat ik krijg zijn automatische antwoorden. Ik vrees dat ik naar mijn geld kan fluiten.
Heb tot nu toe de beste ervaringen op gedaan bij koopjedeal.
Ben heel tevreden over Koopjedeal. Als er iets niet goed gegaan is wordt dit snel opgelost en het geld geretourneerd. Heb op andere sites niet zoveel service
meegemaakt. Bedankt en ga zo door!
Levering volgens afspraak. Zeer tevreden
Ben zeer tevreden met Koopjedeal. De bestellingen komen op de dag die is aangegeven. Je wordt geïnformeerd over de tijd dat de bestelling komt zodat je niet de hele dag thuis hoeft te zitten. De aanbiedingen zijn voor 90% van goede kwaliteit. Mocht het tegenvallen dan is retourneren een fluitje van een cent.
Ik had twee planten besteld die zaten niet bij de rest van de bestelling heb toen gebeld en de volgende dag al in huis goede service. En goede kwaliteit van de producten. Erg tevreden ga zo door.
Mijn ervaring is gewoon goed , alleen de verzendkosten een beetje hoog. Verder prima!
Betaling ,bezorging en de aanbiedingen waar ze mee adverteren klopt allemaal,je kan met een gerust hart bestellen zonder problemen?
Al vaak iets besteld. Nog nooit problemen gehad met de kwaliteit of levertijd van de producten.
Een paar keer misgegaan met de bestelling, maar achteraf worden netjes opgelost!
Een tuinbank retour gestuurt ,op hun verzoek opgestuurt met post nl , nooit de verzendkosten 13.25 euro gekregen ,ook niet naar talloze klachten .
voor mij is het een waardeloos bedrijf.
Meestal kan ik bestellen en krijg het ook geleverd. Het is me ook eens overkomen dat ik dacht een mooie bestelling te hebben gedaan en bleek dit later niet voorradig te zijn. De afwikkeling van het in kennis stellen en terugbetalen is zeer goed verlopen .
In 99.9 % gaat alles goed. Problemen woden snel opgelost door koopjedeal.nl.
Elke dag opnieuw leuke aanbieding via Ilse van Koopjesdeal. Keuze genoeg en een goede snelle levering. Ik ga voor Ilse!
Ik kan heel kort zijn:
'Altijd prima geholpen, op tijd, en bij retourzending nooit een probleem ondervonden.
Jos
Enkele weken geleden bestelde ik een navigatie-apparaat voor op de fiets. Deze ontving ik vrij snel thuis. maar helaas zat er geen montagemogelijkheid bij om het apparrat op het stuur van de fiets te bevestigen, dus is deze voor mij onbruikbaar.
Driemaal gebeld met koopjedeal.nl en men beloofde hier op terug te komen. Inmiddels zijn we haast een maand verder en tot op heden nog niets vernomen.
Inmiddels heb ik het apparaat weer ingepakt en gereedgemaakt voor retour zending.
Roy
Altijd correcte afhandeling van bestellingen.