Wat besteld is wordt geleverd, soms wat laat maar dat ligt denk ik soms aan post.nl
Op deze site bestel ik het meeste online in het verleden klopte niet altijd alle afspraken maar dat is nu prima in orde
Het was mijn eerste bestelling voor 10 dg en lees bestelling wordt binnen zoveel dg bezorgt, helaas dat werden er veel meer. (moeilijkheden met het uitleveren?) ik heb gisteren weer een bestelling geplaatst en daarin werd me precies de bezorgdatum verteld. ik wacht in spanning af. verder leuke aanbiedingen ( voor mij)
Snelle levering en geen gezeur!
Iets besteld bij Koopjedeal krijg je snel bezorgd. En als het eens een keer niet goed uitvalt, zoals destijds pantoffels, kunnen die retour en krijg je je geld terug. Ik kan iedereen aanraden iets bij Koopjedeal te bestellen.
Ben zeer tevreden met alles van koopjesdeal
Wederom zo'n actie waar je nooit iets van hoort
Alle door mij bestelde artikelen werden snel en op de opgegeven levertijden ook daadwerkelijk afgeleverd.
Dat geeft veel vertrouwen als je daarbij dan ook niet de hele dag daarvoor thuis hoeft te blijven .
Daarbij doen de tot nu toe bestelde artikelen aan de verwachtingen.
Prima.goede service
In het begin ging het allemaal een beetje traag maar al doende leert men. Dus jullie hebben geleerd en je kunt merken dat dit een prima leermeester is geweest,alle begin is moeilijk daar houden we het op.Nu gaat het prima en nog veel succes maar als jullie zo doorgaan lukt dat zeker.
-Koopjedeal=bestelling noteren -Koopjedeal=geld incasseren -Koopjedeal=artikel niet leveren -Koopjedeal=geld niet terugstorten -Koopjedeal=niet reageren kortom: -Koopjedeal=oplichting
Onze ervaring is dat je goede informatie kunt vinden over het product waar je belangstelling voor hebt. De verwerking en levering is keurig volgens afspraak. Onze conclusie: een prettige manier van zaken doen!
Alles op tijd geleverd en prima kwaliteit voor spotprijzen
Men beweert ons bestelde artikel te hebben bezorgd maar dit is niet waar. Wij willen ons geld terug en tot op heden krijgen we dit gewoon niet.
Levering correct en conform afspraak
Nog nooit een klacht gehad. Altijd de bestelling op tijd ontvangen. HOUDEN ZO.
Een 12 pack Pierre cardin besteld. Wat een beroerde kwaliteit. Na 1 uur dragen lubbert de stof al uit. Echte miskoop. En steeds a la ik een review plaats beloven ze het goed te maken. Maar je hoort niets. nooit meer
22 okt boven genoemde bestelling gedaan zou op 29 okt bezorgd worden is niet gebeurd Vandaag (2 nov)klanten service gebeld na 40 minutes wachten eindelijk iemand aan de lijn problemen bij distributie beloofd dat 6 nov bezorging plaats vind Ben benieuwd!,
Op 22 oktober 2 zaklampen besteld en betaald. Tot op heden niets ontvangen en/of bevestigd. Op 31 oktober een herinnering gestuurd. Weer niets gehoord! Dit vind ik niet netjes. Het zal nog even duren voordat ik iets bestel
Ik heb twee zaklantarens (1+1 gratis) besteld en op zet borstels voor mijn Elektrische tanden poets apparaat besteld 22 oktober 2018 levering 29 oktober 5 dagen lever tijd staat er, maar 29 oktober kwam er niets 31 oktober lagen de opzetborstels in de brieven bus, Maar geen zaklantarens! en daar had ik meer belang bij, na een paar dagen gewacht, dacht ik laat ik maar eens bellen, nou trek daar maar een paar uur voor uit, eerst bel ik en krijg te horen dat het kantoor gesloten is (ik belden tussen 9 en 12 uur op donder dag 1 november 2018). na de middag diezelfde dag heb ik nog een poging ondernomen en krijg contact, en te horen dat (de gemiddelde wacht tijd 25 minuten is blijf aan de lijn U word zo spoedig mogelijk geholpen?) na een lange wachttijd ik leg mijn probleem voor aan de mevrouw aan de andere kant, na wat vragen kijkt zij op haar PC en zegt mij O ik zie het al U levering is op gesplitst , het duurt nog zeker 5 dagen maar u krijgt van ons een mail als u levering er aan komt. Die mail hadden ze toch ook eerder kunnen sturen dit heeft mij ook een halve dag gekost ,dan had ik als klant al dat ge doe niet gehad, of ben ik nu gek? groet MZ.