Altijd snel en compleet geleverd .
Levering uitstekend geregeld
Zowel ik als mijn vrouw hebben al veel gekocht en altijd zeer kontent geweest en wat de levering betreft altijd een snelle service groetjes
Ik bestelde woensdagavond op de valreep een horloge voor mijn studenten-neef. Zijn mobiel was stuk en had 'm opgestuurd naar China. Geen tijd dus meer bij de hand en geen geld omdat zijn werkbaantje vanwege Corona was platgelegd. Zaterdag erop kon ik zijn cadeautje dus overhandigen! Top!
Super snelle service en levering?
Snelle afhandeling met een klacht.
Goede kwaliteit-prijsverhouding
Top, voldoet helemaal aan de verwachtingen
De producten zijn van goede kwaliteit en het word supersnel bezorgd , en de prijs is echt een lachertje!
Het is een fijne regendouche die we in de badkamer hebben geïnstalleerd,en voor de prijs bij koopjedeal geen cent te veel betaald voor deze heerlijke douche.
Fijne stoel voor een superprijs.
Snelle levering en goed product
Goed product tegen een scherpe prijs.
Heb een black friday secret box.voor dames gekocht. Weet niet wie die pakketten vult. maar wasmiddel en afwasblokjes. Kom op zeg. paar flessen dove erin ,. goedkope oortjes en sportsetje en klaar. Voel me flink genaaid. Zou meer dan €250 aan waarde in zitten. denk als alles.bij elkaar €20 heeft gekost, dan is t nog te veel.
Zeer tevreden met koopjedeal.nl voor de eerste x weet jij/ik het zo wel
Snel en goed verwacht;
Voldoet aan de verwachting in de advertentie.
Snel en goed.
Ik heb al diverse keren iets besteld bij Koopjedeal en het is altijd goed bevallen. De enige keer dat er iets foutief was gegaan werd het in zeer korte tijd enorm goed opgelost. Ga zo door.
Vaal besteld en altijd goed. Nooit wat teruggestuurd!