Snelle verzending , optimale verpakking.
Had een vraag over een levering of die nog voor onze vakantie zou komen, een chat gesprek volgde. correct antwoord en een nette post kaart gehad met fijne vakantie groet erop.
Het is gewoon kiezen, betalen en krijgen
Het is prettig one line te winkelen het aanbod is groot en voor ieder wat wils , je kunt hele leuke dingen score en er zijn veel aanbiedingen zowel in de krant en op T.V. adverteren jullie, zo krijg je een groot bereik naar klanten toe en eventueel trekt het nieuwe klanten aan.
Ervaring met koopjedeal is zeer positief, gezien prijs en kwaliteit en ook de meer dan uitstekende after-sales, bij bijvoorbeeld een retour zending.
Perfecte afhandeling van je bestelling of bij teruggave!
Snelle levering en op de afgesproken datum
Scherp geprijsde aanbiedingen van spulletjes, die je vaak heel goed kunt gebruiken.
Verhouding prijs en kwaliteit goed, en snelle levering.
Bestellen was eenvoudig, de ontvangen waar klopte als een bus
Goed en correct
Alles tot nu toe goed bevallen en artikelen voldoen aan de verwachtingen.
Ik ben tevreden,maar mijn man heeft 2 weken geleden iets besteld bij jullie en nog steeds niets gehoord of geleverd gekregen.Dit is een minder punt.
Ruime keus uit vele producten, niet duur en snel geleverd.
Bestellingen komen soms eerder als dat aangegeven was in 1ste instantie.
Goede webshop, snel verzonden én goede klantenservice! Voor herhaling vatbaar!
Mooie aanbiedingen en als je iets bestelt snelle afhandeling
De dubbele fietstassen van dunlop besteld en binnen 24 uur had ik ze in huis. Ik werd op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Super geeft veel vertrouwen op deze manier. Het produkt inmiddels op de fiets geplaatst en zeer tevreden mee. Super koopjedeal gs zo door.
Tot nu toe loopt het allemaal prima. Nog even afwachten of hele afwerking zo goed gaat.
Leuke gadgets, dingen die je niet zoekt maar wel wilt hebben.