Ik heb split topper hoeslakens besteld van goede kwaliteit voor een prima prijs. Met de snelle levering lagen ze zo op bed!
Snelle verzending, top product
Snel geleverd! Je wordt er snel geholpen als je een vraag hebt en ze regelen het ook heel snel mocht er iets zijn
Keurig snel geleverd
Mooie aanbieding gezien op de site.
Makkelijk bestellen.
Snelle levering.
Helemaal top.
Uitermate tevreden en blij met dit product.
Een aanrader!
Klacht werd snel opgepakt en verder prima opgelost!
Tevreden klant!
Ik heb bij Koopjedeal.nl 4-seizoenen dekbedden en dekbedovertrekken besteld. Na een aantal dagen zonder bericht van verzending heb ik contact opgenomen met Koopjedeal.nl. Hier keurig te woord gestaan met de boodschap dat de bestelling de volgende dag gepland stond voor verzending en dat ik dan ook de track-and-trace code zou ontvangen.
Ik heb begin juni 2 vloerkleden besteld heb inmiddels in september 1 kleed gekregen en nu wat ik ook schrijf naar hun ,geen vloerkleed , ik heb zelfs gezegd dan wil ik mijn geld terug maar dat kon niet zit inmiddels (1 oktober ) nog altijd te wachten , dus nee NOOIT meer iets van KOOPJESDEAL!
Levering werd vlot bezorgd en prijs/kwaliteit verhouding was goed
Alles snel geregeld en alles naar verwachting
Goed verpakt aangekomen.en precies hoe het art.stond afgebeeld.prima.
Het produkt voldoet precies aan de omschrijving. Snel bezorgd en goed verpakt.
Snelle levering en netjes.
Levering snel en de artikelen zijn zoals afgebeeld. Super!
Goed koop maar goede kwaliteit.
Van € 99,95 voor € 29,95.6 plantjes.
Bij de plaatselijke kwekerij € 1,20 per plant, zelfs in een grotere potmaat.
TRIEST.!
Bij alles wat ik kocht bij Koopjedeal was zowel product als levering volledig naar verwachting.
Ik heb hoodkussens besteld en de volgende dag zijn die al geleverd,heel verzorgd en 2 gratis kussens bijgekregen,top
Prima product én snelle levering