Ik wilde de bedkussens bestellen maar dat ging niet,.[ben van voor de oorlog]Ik mailde werd later gebeld en voila 2 dagen later in huis. Prima service////
Zeer tevreden over de producten en bestellingen. Top
Verschillende keren besteld en snel geleverd
producten van goede kwaliteit en duurzaam.
Ik bestel nu de winterhandschoenen!
Snelle en op de afgesproken tijd geleverd,goed produkt
Op donderdag tl armaturen besteld en al heel snel in huis zodat ik er direct mee an de slag kan. Resultaat: een enorme hoeveelheid licht om goed bij te klussen.
Prima!
We hebben hier matrassen gekocht. Ik had per ongeluk de verkeerde maat aangeklikt op mijn smartphone. Zonder problemen zo om kunnen ruilen en het geld stond binnen een week weer op de rekening.
Een compleet bed gekocht voor de prijs van 1 matras, helemaal top.
2 paar Outdoor laarzen besteld, een dag later weer 2 paar andere outdoor laarzen besteld. De 2de bestelling kwam eerder, toen bleek dat ik verkeerde maten heb besteld. Nieuwe bestelling geplaatst. Deze kwamen ook snel. De eerste bestelling geannuleerd en de 2de bestelling retour gezonden. Omdat ik met achteraf betaling heb betaald, is de betaling ook geannuleerd. Het bedrag is binnen 5 dagen retour gekomen. Erg tevreden over de samenwerking.
Alles op tijd.
Artikelen naar verwachting dús goed.
Tevreden met alles.
Ik vind het een mooie sijte en erg makkelijk
Een paar keer wat gekocht via koopjedeal.nl.
Op tijd geleverd, mooie aanbiedingen, niks mis mee! Aanrader??
Snelle levering, duidelijke gebruiksvriendelijke website en een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Diverse malen iets besteld altijd keurig op tijd en mocht er iets tussen komen snelle info hierover
Koopjedeal levert correct goede producten. Wat beloofd wordt, wordt ook waargemaakt. Verwacht niet meer, de informatie is objectief.
De e-mails met herhaaldelijk dezelfde aanbiedingen beginnen me te storen, en ik overweeg die service stop te zetten. Stel je voor, je koopt winterschoenen, en de hele winter blijft er informatie komen over winterschoenen. Absolute onzin, gewoon hardstikke irritant. Verder is het gewoon jullie zaak, maak wr iets moois van. Groet, Dirk.
Ik heb in no time een overhemd gestreken. Had dit al veel eerder moeten doen.super product
Snel,alles volgens afspraak
Ik was zeer teleurgesteld toen koopjedeal opeens verdwenen was.
En hoe blij was ik toen er een doorstart kwam.
Ik koop zeer regelmatig bij koopjedeal, een prima assortiment en zeer redelijke prijzen. Ga zo door!
Goede ervaring.en snelle afwikkeling.
Goede deals met flinke korting, goed assortiment en kwaliteits producten. Snelle levering dus top.
Enkele items gekocht, zeer snelle levering en communicatie