Alles top geregeld!
Ik koop veel via internet en heb met Koopjedeal uitsluitend positieve ervaringen. De prijzen zijn zeer laag, de artikelen worden snel geleverd en voldoen aan de verwachtingen. Ook bij een telefonisch contact word je prettig en deskundig te woord gestaan. Aan koopjedeal kunnen veel webwinkels een voorbeeld nemen.
Snel en goed
Nu besteld en de aflevering volgens afspraak is afspraak. Retourneren wordt uitstekend begeleid.
Bestellen en als het niet bevalt zonder problemen retourneren. Ik ben zonder meer tevreden.
Mijn ervaring is bij koopjedeal.nl heel goed. Heb wel eens iets niet in orde gevonden. Even een mailje of telefoontje en het is altijd opgelost. Super
Mijn bestelling was niet binnen 3 werdagen geleverd maar binnen 1 dag, toppie
Heb een prima bureaustoel besteld en ontvangen die mij heel goed bevalt voor een prima prijs.
Ik geef mijn mening met korte woorden/zinnen:
betrouwbaar snelle afwikkeling prima communicatie alert op vertraagde leveringen goede omruilmogelijkheden ruime keuze nuttige gadgets overzichtelijke website
Alles wat ik heb besteld, is zo verzorgd en snel afgeleverd. Ik ben Zeer tevreden.
Leuk om te gebruiken, kan eindelijk weer mijn heel oude platencollectie afspelen.
Gordijnen besteld. Helemaal blij mee.
Goede service en word prima op de hoogte gehouden over de bestelling/ bezorging per mail. goede kwaliteit materiaal en verpakking.
Alleen de kleuren kon je niet zien op de site dus ik heb nu een donker groen jasje ipv lichtgroen. Daarom geen 10. Koop beslist de volgende keer Groet Bernadet
Soms geloof je t niet dat product zo goed koop als deal word aangeboden maar is t echt zo. Let op product kan ook tegen vallen maar dat moet je dan op de koop(deal) toe nemen. Ook de levertijd valt vaak mee.
Recent diverse aankopen gedaan en allemaal waar voor het geld.
Vlugge levering en van mij uit geen klachten.
Camera besteld, deed het niet, terug gestuurd en omgeruild, andere camera gehad, was al gebruikt geweest, gebruiks aanwijzing ontbrak. Via chat gevraagd om alsnog gebruiksaanwijzing. tot op heden 0
Altijd correct, snel en volgens specificaties geleverd
Bij koop je deal zijn de producten goedkoop en goed. je krijgt wat je hebt besteld en de levertijd is kort. Ik ben zeer te vreden Ga zo door
Groet Jeannet