Bij de omschrijving van de toiletbril stond soft down maar helaas klopt dat niet . Verder is het een goede toiletbril .
Tot nog toe heel tevreden
Ik wile een bestelling doen op de dag dat je geen verzendkosten hoefde te betalen. Het lukt helaas niet. Heb een mailtje hierover gestuurd en kreeg meteen antwoord: ik mocht de bestelling nogmaals op dezelfde manier (dus zonder verzendkosten) doen.
Hoe meer ik ervan zie, des te meer ik nog wil ontdekken.
Bestellingen worden snel en goed geleverd.
Alleen maar positief.
Diverse soorten artikelen gekocht, zonder uitzondering voldeden deze aan de verwachtingen.
Bestelling snel, website overzichtelijk en scherp geprijsd.
Bij Koopjedeal.nl slaag ik altijd wel en wat ik ook bestel, ik ontvang het supersnel.
Snelle correcte leveringen
Wij hebben ruim 1 maand geleden 2 artikelen terug gestuurd voor garantie. Ondanks dat het snel gerepareerd/vervangen zou worden komen ze met 1 artikel dat ik maar zelf de fabrikant moet benaderen en van het andere artikel krijg ik geen enkele reactie. Dat het stuk gegaan is vervelend. echter dat e het niet oplossen is te triest voor worden. Ik koop er niks meer
Goed assortiment, snel geleverd tegen aantrekkelijke prijzen
Interessante aanbiedingen, soms te mooi om waar te zijn
Het is gemakkelijk en voordelig om bestellingen te doen .
Laatst nog een smartwatch activity tracker gekocht binnen korte tijd defect .terug gestuurd zonder problemen een nieuwe ontvangen.naar alle tevreden heid.
Positief mijn advies stuur minder e-mails. Ik wil mij uitschrijven alleen omdat ik gek van de vele mails wordt
Goede informatie, duidelijke info.
Ik heb al diverse keren iets bij Koopjedeal gekocht en ben nog nooit teleurgesteld in zowel prijs/kwaliteitverhouding en correcte levering.
Accurate verwerking van bestelling en snelle levering. Duidelijke communicatie over voortgang bestelling.
Goode email service