Op 11 November 2013 een lange USB kabel bested. Deze zou binnen 14 werkdagen worden bezorgd. Is echter tot op de dag van vandaag niet geleverd. Krijg net als anderen geen reactie. Zou hier niet meer kopen. Zou me niets verbazen als hier sprake is van je reinste oplichting.
na aanvankelijke klacht kwam alles toch nog goed. Dus: prima!
Wilma
snelle levering. Producten voldoen naar verwachting.
Aanbieding ( nespresso) koffie is net zo duur of zelfs duurder dan bij andere internetaanbieders. Even googelen dus.
Ik heb tot nu toe 5x besteld bij Koopjesdeal. Leveringen zijn keurig op tijd. Maar de kwaliteit van een aantal artikelen is onder de maat. Opzetborstels gaan heel kort mee. Verlengsnoer voor tablet deed het niet en ook de USB verloopstekker werkte niet. Deurbel werkt perfect, maar dat is een echt merkartikel. Grundig.
Eigenlijk dus alleen maar artikelen van bekende merken bestellen..Soms is goedkoop dus duurkoop..
Super slechte kwaliteit. Zijn zo bot als wat. De door mij gebruikte originele zijn nog beter dan deze troep
Heb al een aantal keren iets besteld bij koopjedeal en tot nu toe prima service (leveringen duren wel een aantal werkdagen).
Ik had de dekbedden besteld die waren heel laat geleverd, maar dat lag meer aan de koerier van DPD die mijn huis 2x niet kon vinden (POSTNL heeft daar nooit moeite mee) en had niets met de service van koopjedeal te maken. Ik vind het wel een leuk concept want ze weten geregeld op het juiste moment een product aan te bieden wat ik nou net nodig heb.
Ik lees nu dat de opzetborstels waardeloos zijn, dus die ga ik maar niet bestellen (was het wel van plan)
Ik heb 20 oktober besteld en betaalt en nu is het 12 november en nog niets ontvangen en zij reageren niet op mijn mail. Ik doe dit nooit meer, slechte service.
Twee keer een produkt gekocht. Levering oké.
Kwaliteit van voor Gillette Fusion geschikte scheermesjes is slecht (zijn erg bot) : scheren wordt een pijnlijke ervaring. Gauw weer terug naar de "dure" originele Gillettemesjes die uiteindelijk veel langer mee gaan en dus goedkoper zijn.
Opzetborstels zijn nep! Gaan een tot twee weken mee. Daarna breekt het binnenwerk en kun je weggooien. Goedkoop is dus toch duurkoop. Michel.
Heb al diverse bestellingen gedaan en altijd op tijd ontvangen.
Eenmaal een een laadsnoer bestelt, dat niet paste op mijn tablet.
Gebeld en direct een creditnota (en geld) gekregen.
Mails werden omgaand beantwoord en telefonisch geen enkel probleem meegemaakt, integendeel.
Een dikke tien voor een bedrijf in deze branche.
Tineke en Cor
Heel slecht, wat een nep spul. Horloge was al kapot ,oordopjes naar 1 dag en de opzetborsteltjes zien eruit dat ze niet langer meegaan dan 1 week.
Perfect bedrijf met goede spullen voor leuke prijsjes
Slecht te spreken, levert defect product, reageert niet op mails en is telefonisch niet bereikbaar
De tandenopzetborstels blijven na gebruik van twee weken vast zitten draaien dus niet meer mee deze bestel ik ook niet meer dit is al de derde levering die dit heeft.
De stroomkabel voor de iPad werkte niet. Binnen een paar dagen had ik een vervangende kabel maar helaas deze werkte ook niet. Het bedrijf gebeld. Ik werd heel fijn te woord gestaan en men vroeg welke versie van iPad ik had. De nieuwste dus. Ja en daar werkt de kabel niet meer op. Het bedrijf heeft geen schuld daaraan. Men zou direct het geld terugsturen en een andere oplossing zoeken. Ik vond het een geweldige oplossing en ben zeer maar dan ook zeer tevreden over koopjedeal.nl
Ik heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf (koopjedeal). Ik had en oplaadsnoertje dat niet werkte. Binnen een paar dagen had ik een nieuwe maar helaas werkte dat ook niet dus nu maar gebeld. Het heeft te maken met de nieuwste versie van Apple iOs7. Ik ben zeer correct en naar alle tevredenheid behandeld. Ik verbaas mij er dan ook over dat dit bedrijf een 5.5 scoort. Ik geef het een tien!! Die 5.5 is alleen maar gebaseerd op negatieve reacties van mensen maar als iets WEL goed is hoor je ze niet. Schrijf over uw positieve reacties ook eens een review.
Vele malen iets besteld, snelle levering, goede produkten voor een betaalbare prijs.
1 maal kwam een bestelling niet binnen 3 dagen, gebeld en volgende dag was het binnen.
Ik heb al heel wat gekocht ,en het werdt heel snel geleverd !
De scheermesjes blijken niet bruikbaar! Absolute miskoop.